Топ-5 фільмів про щире кохання

Топ-5 фільмів про кохання
Кадр з фільму "Ла Ла Ленд"

Ці стрічки варто переглянути кожному!

Поділитися:

Двох однакових історій кохання не буває, і кінематограф щоразу нам це доводить. Можете бути певні: ці фільми торкнуться вашого серця. А в якомусь із них, можливо, ви впізнаєте себе і згадаєте про свої перші романтичні почуття.

1. Ла-Ла Ленд (2016)

Молода дівчина Міа мріє стати актрисою, та численні прослуховування не дають бажаного результату – вона змушена підробляти в кав’ярні. Себастіан – молодий і талановитий музикант. Він марить великою сценою, та поки що тільки й грає в барах.

Їхні долі безповоротно змінюються в момент зустрічі. Це воно - справжнє, щире кохання. Закохані підтримують одне одного на шляху до своїх мрій і, зрештою, досягають бажаного успіху. Та разом із великим успіхом приходять великі проблеми у стосунках. Як знайти баланс між коханням та кар’єрою, яка нарешті почала стрімко розвиватися?

Фільм дуже незвичайний. Це – мюзикл, тому настрій картини передається не лише блискучою грою акторів, а й прекрасним музичним супроводом. Стрічка зворушує до сліз. Кожен глядач згадає про свої перші, чисті почуття.

2. Щоденник пам’яті (2004)

Стрічка оповідає історію кохання дівчини Еллі із заможної родини та бідного хлопця Ноя. Вони провели яскраве літо разом, та обставини розлучають їх. Батьки Еллі проти того, щоб дочка пов’язувала своє життя із простецьким хлопчиною. А згодом і Ноя забирають на фронт під час Другої світової війни.

За час розлуки усе змінюється: Еллі заручена з перспективним бізнесменом, а Ной усамітнюється в будинку, де закохані колись проводили час разом. Дізнавшись про це, дівчина приїжджає побачити своє колишнє кохання. Та чи буває справжнє кохання колишнім?

3. Великий Гетсбі (2013)

Події розгортаються у 20-ті роки минулого століття в Нью-Йорку. Перша світова війна закінчилася, почалася епоха блискучих вечірок та джазу. 

Гетсбі – таємничий, але дуже відомий серед місцевої знаті чоловік. Хто він і звідки, як став таким багатим – ніхто не знає. Та про грандіозні вечірки, які він влаштовує у своєму заміському маєтку, пишуть навіть газети. На одну з них приходить Дейзі – колишня дівчина Гетсбі й кохання всього його життя. Дейзі одружена, але між нею і Гетсбі знову спалахують почуття. Коханці хочуть відновити те, що колись між ними було. Та зробити це складніше, ніж вони могли уявити.

4. Привид (1990)

Закохані Сем і Моллі провели приємний вечір разом і повертаються додому. Раптом на них нападає грабіжник. Сему доводиться захищатися і він гине на руках у коханої.

Хлопець стає привидом і дізнається, що Моллі загрожує смерть, тому хоче попередити її. Сем шукає способи зв’язатися з дівчиною і знаходить жінку-медіума. Та передавати послання від мертвого – той ще ребус.

5. Вічне сяйво чистого розуму (2004)

Джоел і Клементина палко кохали одне одного. Та коли здалося, що почуття згасли, дівчина пройшла спеціальну процедуру і стерла усі спогади про їх стосунки. Джоел, дізнавшись про це, з розбитим серцем вирішив зробити те саме.

Поступово хлопець почав помічати, як спогади про Клементину просто зникають із пам’яті. Джоел зрозумів, що все ще кохає її, як і раніше, і не хоче назавжди забути про неї. Та виправити помилку може бути запізно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 неперевершених комедій, які змусять сміятися до сліз

Новини по темі