Топ-5 розіграшів від програми "Вечірній Київ"

Топ-5 розіграшів від програми "Вечірній Київ"

У п'ятницю на "1+1" стартує новий сезон розважального шоу

Поділитися:

Цієї п'ятниці, 7 листопада, о 21:00 на телеканалі "1+1" стартує новий сезон розважального шоу "Кварталу 95" "Вечірній Київ". Володимир Зеленський і Валерій Жидков зустрінуть у своїй студії відомих українських зірок і розвеселять глядачів неперевершеними розіграшами у рубриці "Вас заказали!" Цікаво, що за час існування проекту творці встигли покепкувати над десятками знаменитостей, зокрема власними колегами й друзями. До вашої уваги топ-5 розіграшів від "Вечірнього Києва".

В ОЛЕНУ КРАВЕЦЬ СТРІЛЯЛИ

1. Так, жертвою своєї ж зброї – гумору – стала акторка "Кварталу 95" Олена Кравець.

"Мені сказали, що ми їдемо зі Стьопою (Степан Казанін, учасник" Кварталу ") до Білорусі вести концерт, - згадувала білявка. - Ми сіли до машини, і тут почалося ... "

А почався справжнісінький трилер. Олені довелося тікати від розлючених співробітників міліції в ліс під залпи пострілів (згодом, правда, виявилося, що холостих). Погоня тривала кілька годин, і весь цей час Кравець навіть не здогадувалася, що все, що відбувається з нею - справа рук її друзів. Після цього реаліті Олена не розмовляла з колегами чотири дні і навіть хотіла піти з "Кварталу".

ДАШІ АСТАФ'ЄВІЙ ЗНАДОБИВСЯ ПІСТОЛЕТ

2. Довго не вибачала гумористам Даша Астаф'єва, яка під час розіграшу пережила серйозний стрес . А починалося усе абсолютно спокійно і навіть тривіально – співачку й модель Астаф'єву запросили на зйомки реклами в столичний торговий центр.

За сюжетом Даші потрібно було їздити супермаркетом на роликах. Оскільки Астаф'єва цього робити не вміла, у кадр поставили дублерку. Дашу ж взули в щільні шкарпетки й наказали човгати підлогою. Такі знімання почали дратувати "дівчину з обкладинки", а пізніше й перелякали не на жарт. Через технічні причини Даша опинилася в ізоляції від усієї знімальної групи й була змушена йти до охоронців темними коридорами величезного магазину. Співачка впоралася із цим випробуванням, але на неї вже чекало наступне . Даша лишилася сама у кімнаті відеоспостереження (охоронець пішов перевіряти "зламані" двері) й побачила на моніторах, як до неї наближаються люди в спортивних костюмах і з битками. Коли "бандити" знешкодили охоронця, дівчина не розгубилася і схопила пістолет, що лежав поруч. Хто знає, що би вона зробила зі "злочинцями", якби вони не подарували їй букет троянд? Від несподіванки Даша розплакалася просто перед камерами і образилася на "кварталівців".

ПЕС ЄВГЕНА КОШОВОГО "ВКУСИВ" АСИСТЕНТКУ

3. На щастя, Євген Кошовий виявився не настільки вразливим, тому швидко пробачив комікам "підставу". Нагадаємо, що на гачок своїх друзів Женя потрапив разом зі своїм собакою Чігіварою під час зйомок для журналу "Мій найкращий друг". Щойно песика відпустили гуляти студією, він наклав купу просто на майданчику, а потім "вкусив" асистентку. У цей час господар чотирилапого позував перед камерами й гадки не мав, що звичайна фотосесія надовго закарбується в пам'яті. Справа в тому, що асистентці стало зле й вона вирішила, що причина поганого самопочуття – не що інше, як укус пса Євгена Кошового… 

КІРКОРОВ ВИРІШИВ, ЩО ВІН ЗБОЖЕВОЛІВ

4. Свого часу перепало й давньому другові "кварталівців" Філіпу Кіркорову. Гумористи запросили співака до столиці й влаштували йому феєричне заселення до готелю.

"Я прийшов на ресепшн, отримав ключ, відчинив двері і оторопів. Ліфчик висить на люстрі, презервативи розкидані кімнатою. Таблетки якісь на підлозі, марихуана. Посеред номеру - гумова надувна жінка".

Шокований побаченим Кіркоров помчав до ресепшну і разом з адміністраторкою повернувся до свого номеру, який уже дивом блищав від чистоти. Збитий із пантелику Кіркоров запідозрив себе у надмірній втомі і пішов прийняти душ. "Розслаблений весь такий, виходжу з ванни (добре хоч в халатику!) Господи! Що ж я бачу? На моєму костюмі "Діор" лежить величезна слинява псина - сенбернар! Справжня собака Баскервілів! І вона в прямому сенсі дожирає мій дорогезний костюм і тримає під лапою мій телефон!"

Поки співак знову зганяв на ресепшн, щоби вкотре насварити персонал, в його номері спеціальним віялом знімала пилюку покоївка. Як пізніше з'ясувалося, зіркова.

"Я як можна спокійніше кажу: "Покиньте приміщення!" Вона: "А ви прямо зірка така, ні дати ні взяти! Зараз допрацюю і піду". - "Я сказав, зараз же!" Вона - ні слова. Підходжу, щоб випровадити нахабу, і ... дівчина повертається, і я бачу усмішку Ані Лорак", - переповідав Кіркоров.

ВЕДУЧИЙ "РОЗСМІШИ КОМІКА" ВТРАТИВ ПАМ'ЯТЬ

5. Усю силу гумору "кварталівців" відчув на собі і ведучий "Розсміши коміка" Дмитро Васильєв.

Друга й колегу творці "Вечірнього Києва" пригостили печивом з ніби-то  марихуаною, яка ніби-то спровокувала галюцинації і часткову втрату пам'яті. Понад 20 підставних персонажів, зокрема даїшники і офіціанти зробили усе можливе, щоби Віктор повірив у власну "неадекватність". А як не повірити, коли на твоїх очах з крану біжить вода салатового кольору або в ресторані починають рухатися столи. 

Дивіться новий "Вечірній Київ" щоп'ятниці о 21:00 на "1+1".