Транзит Юпітера: гороскоп на рік для всіх знаків зодіаку від астролога

Гороскоп на рік для всіх знаків зодіаку від астролога — транзит Юпітера — 1+1
freepik.com

Астролог розповів, як впливатиме транзит Юпітера на представників усіх знаків зодіаку.

Поділитися:

22 квітня 2023 року планета Юпітер перейшла на знак Овен, де пробує до травня 2024 року. Ведичний астролог Ігор Нехаєв розповів, який вплив матиме транзит Юпітера на представників усіх знаків зодіаку.

"Ця планета - найвищий благодійник, який наділяє всіх нас розумом, духовним знанням, матеріальним благополуччям і дітонародженням", - розповідає Ігор Нехаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на травень 2023 для всіх знаків зодіаку: кому чекати змін

ГОРОСКОП ДЛЯ ОВНА

Можуть чекати більше витрат, матеріальна експансія, затуманення розуму. Очікуються подорожі, зміна особистості, свого іміджу, успіх у викладацькій діяльності та у сфері освіти. Поліпшення здоров'я, легше буде вибудовувати взаємини, гарний час для початку нових проєктів, можливо богоборча свідомість, зростання занепокоєнь. Необхідно вирощувати зібраність та серйозність.

ГОРОСКОП ДЛЯ ТЕЛЬЦЯ

Можуть випробувати депресивність, втрату себе, сенс життя. Можливі зайві витрати, еміграції чи переїзд, зростання помилок, зайві витрати, надмірні лінощі. Важливий пошук змила, Мокші (звільнення з кола перероджень), робота закордоном. Буде зосередженість на духовних практиках, ухвалення аскез, розширення свідомості.

ГОРОСКОП ДЛЯ БЛИЗНЮКІВ

Відчують радість життя, покращення здоров'я, розширення перспектив. Можуть бути добрі прибутки, поява нових друзів, задоволення своїх бажань.
Можливі цікаві та надихаючі поїздки, запуск нових проєктів. Успіх і підтримку батька супроводжуватиме їх.

ГОРОСКОП ДЛЯ РАКА

Можлива втрата роботи, положення в суспільстві або важка робота. Може бути труднощі у кар'єрі, погані заробітки, зміна діяльності. Проте можливі успіхи у викладацькій діяльності, благодійних проєктах. Більше підійде робота з чужими грошима.

ГОРОСКОП ДЛЯ ЛЬВА

Зазнають успіху в духовних знаннях, сильний зв'язок з батьком та його підтримку, буде успіх та матеріальне процвітання. Можлива зустріч духовного наставника, інтерес у сфері релігії, далекі подорожі, паломництво. Очікуються покращення фінансових справ, отримання благословення від старших. Важливо звернути увагу до партнерські відносини.

ГОРОСКОП ДЛЯ ДІВИ

Можливі кризи, матеріальні складнощі, проблеми з дітьми чи занепокоєння ними. Можуть бути обмеження, стислі умови життя, період трансформації та глибинний пошук себе, можлива печатка та апатія. Буде успіх в окультних знаннях, інтерес до езотерики, астрології. Важливо навчитися контролювати фінансову сферу та дисциплінувати себе. Можуть створюватись перешкоди, суднові процеси, конфлікти. Потрібно уважно підходити у виборі оточення.

ГОРОСКОП ДЛЯ ТЕРЕЗІВ

Буде відчуття щастя у партнерстві, насолоди, романтика. Може відбутися шлюб, зустріч нового партнерства чи другої половини. Може статися розширення популярності, впізнаваності у суспільстві, багато цікавих/романтичних поїздок. Важливо культивувати терпіння та витримку у шлюбі, бажано розпочати займатися вивченням сімейної психології.

ГОРОСКОП ДЛЯ СКОРПІОНА

Відчуватиметься напруга, важка праця, переживання, можливі перешкоди, поява конкурентів, ворогів та хвороб. Бажано остерігатися кредитів, боргових зобов'язань та сумнівних проєктів. Важливо налаштуватися на енергію служіння іншим людям та безкорисливу допомогу. Може статися віддаленість від дому, життя за кордоном.

ГОРОСКОП ДЛЯ СТРІЛЬЦЯ

Можливе народження дітей, підвищення рівня розуму та багатства. Сприятливими є інвестиції, можливе збільшення капіталу, популярність, слава. Можлива поява нових друзів, впливових знайомих, розширення прибутку. Успіх в освіті, збільшення потенціалу на практиці молитов, читання мантр. Сатурн з Юпітером дасть старанність та дисципліну.

ГОРОСКОП ДЛЯ КОЗЕРОГА

Можливі певні складнощі, втрати, переїзди, неприємності, сварки та конфлікти, час переоцінки цінностей, віддаленість від сім'ї. Може відбутися придбання нерухомості, проведення ремонту, купівля транспортного засобу, успіх у навчанні та розвиток інтуїції. Важливо надати допомогу та турботу своєї матері та при правильному розумінні енергії Юпітера можливе відчуття внутрішнього щастя.

ГОРОСКОП ДЛЯ ВОДОЛІЯ

Можуть чекати часті поїздки, подорожі, поневіряння (не з власної волі), тривога, хвилювання, втрата статусу, труднощі, складність у діяльності. Можливі помилки, нерішучість, можливі розбіжності із сусідами, братами/сестрами, Розкриття талантів у творчості, рукоділлі, спілкуванні з іншими людьми, журналістики, хобі.

ГОРОСКОП ДЛЯ РИБ

Відчують щастя, матеріальний успіх, фінанси та гармонію в сім'ї. Фінансові можливості,  ораторський талант, щастя у стосунках та сім'ї, підтримка батьків. Можуть бути більше витрати або втрати, тому контроль засобів та помірність у їжі необхідні.

Ретроградний Меркурій: як впливає на життя і що не слід робити в цей період, дивіться:

Новини по темі