Тренер "Голосу країни" Олександр Пономарьов просив руки Каті Осадчої

Тренер "Голосу країни" Олександр Пономарьов просив руки Каті Осадчої

Що об'єднує Катю Осадчу і Олександра Пономарьова

Поділитися:

"Світському життю" – 10 років. Приблизно стільки ж ведуча програми Катя Осадча товаришує із українським співаком, тренером "Голосу країни" Олександром Пономарьовим. Із популярним виконавцем телезірку об'єднує глибока дружба, хоча свого часу (після того, як Катя знялася у кліпі Олександра) їм таки приписували роман.

"Коли ми стали разом працювати на шоу "Голос країни", то здружилися ще більше. Саша часто чекав мене в гримерці. І скільки б ми не запевняли, що просто друзі - ніхто не вірив. А я цією дружбою дорожу. Наші взаємини стали ще більш довірливими, коли я зі знімальною групою вперше побувала у Пономарьова на дачі, це було на Водохреще. Тоді я побачила, який він господар, як у нього затишно в будинку і як це житло потребує хорошої господині. До речі, тоді ж з подачі Саші я вперше занурилася в ополонку..." - Згадала Осадча.

А ось kp.ua запевняє, що Катя розповіла про дружбу з Пономарьовим не все. Так, журналістам вдалося з'ясувати, що якось Олександр навіть хотів узяти Катерину за дружину! На 30-річний ювілей телеведучої (у вересні 2013-го) артист приїхав привітати її і познайомився з батьками Каті. І при цьому він попросив руки Осадчої у її мами й тата! Можливо, це було жартома, але час від часу Олександр нагадує Каті про свою пропозицію.

- Катя, ти ж знаєш, я хлопець вірний, - підслухали наші колеги розмову Пономарьова з Осадчою на десятилітті "Світського життя". - Я ніколи не зраджую. Раз вже познайомився з твоїми батьками - все!

Дивіться концерт до десятиріччя "Світського життя" уже завтра о 21:00 на "1+1".