Тренер "Голосу країни" та інші несподівані образи Володимира Зеленського

Тренер "Голосу країни" та інші несподівані образи Володимира Зеленського

Сьогодні відзначає день народження Володимир Зеленський.

Поділитися:

Сьогодні відзначає день народження керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський. Колишній гравець КВК, а нині актор, сценарист і шоумен за час своєї кар'єри знявся в 19 фільмах і реалізував понад 17 успішних телепроектів.

У дитячі роки Володимир Зеленський мріяв бути дипломатом і навіть готувався до вступу до  МДІМВ, а став актором, який може перевтілитися в будь-який образ. У день народження актора ми вирішили згадати найяскравіші з них.

Новосельцев у "Службовому романі"

Зеленський вважає, що Новосельцев - це не його імідж. "Але, знаєте, у мене ще не було жодної кіношної роботи (їх, узагалі, не так вже й багато, але тим не менше), щоб це був стовідсотковий я, щоб грав себе. Адже насправді, грати себе і легко, і складно".

Наполеон

"Ржевський проти Наполеона" - це сатирична комедія про те, як на плечі поручика Ржевського, перевдягнутого в жіночу сукню, лягає нелегке завдання зупинити бабія Наполеона, який заради жінки готовий забути військові перемоги.
"Я, взагалі, не люблю серйозного. Серйозного чомусь у житті забагато, тому мені не дуже хочеться говорити про те, який Наполеон серйозний, серйозного Наполеона безліч, мільйони у світі акторів, які грали серйозного Наполеона, і грали чудово. Це - комедія".

Тренер "Голосу країни" Тіна Кароль

Спеціально для цієї пародії  мужній Зеленський перевтілився у народну улюбленицю Тіну Кароль з кліпу "Шиншила". Вийшло несподівано.

Ведмедик Паддінгтон

Кожна дрібниця в зовнішності мультяшного ведмежати Паддінгтона, те, як він рухається та розмовляє, має величезне значення - адже публіка повинна щиро полюбити його. І не дивно, що для голосу ведмедика в українській кіноверсії запросили саме Володимира Зеленського: слова ведмежати повинні звучати одночасно і хрипкувато, і з м'якістю: "Коли я "з'єднався" з Паддінгтоном голосом, я просто відчув себе ведмедем у костюмі британського джентльмена. У ньому все: дитяча безпосередність, неймовірна, я не побоюся цього слова, "людяність", оптимізм і дивовижна чарівність. Загалом, я дуже перейнявся образом харизматичного героя, для мене справді велика честь – дати йому життя тут і познайомити Україну з частинкою англійської історії!"