Тренери другого сезону шоу "Голос країни" на 1+1 будуть названі найближчим часом

Тренери другого сезону шоу "Голос країни" на 1+1 будуть названі найближчим часом

Імена зіркових тренерів другого сезону самого професійного вокального шоу Україна - "Голос країни" на каналі 1+1 - будуть названі найближчим часом.

Поділитися:

Імена зіркових тренерів другого сезону самого професійного вокального шоу Україна - "Голос країни" на каналі 1+1 - будуть названі найближчим часом. Керівництво каналу звернулось до ЗМІ з проханням не реагувати на численні неправдиві чутки з цього приводу, пообіцявши оприлюднити четвірку тренерів зовсім скоро.

Зокрема, Вікторія Шульженко, генеральний продюсер 1+1, повідомила, що канал веде переговори з канадською співачкою Ларою Фабіан, і російської мега-зіркою Валерією. "Одна з цих блискучих вокалісток точно стане нашим тренером. Ми шукаємо найкращих, і найближчим часом назвемо їх імена", - прокоментувала Вікторія.

Ірина Іонова, продюсер шоу "Голос країни" відзначила, що останнім часом у ЗМІ з'явилося безліч чуток про можливі кандидатури. Зокрема, оточення Світлани Лободи активно поширює інформацію про її участь в шоу, яка, за словами Ірини Іонової, є неправдивою - переговори зі Світланою не велися, її кандидатура не розглядалася, оскільки вона не відповідає нашим вимогам.

"Багато хто хотів би бачити себе на місці зоряного тренера нашого шоу. Це не дивно - ми вписуємо нові імена в вокальну історію країни, робимо найкращий, найбільш професійний проект на телебаченні. У "Голосу країни" є чіткі критерії для вибору тренерів - професіоналізм, незаперечний успіх у своєму жанрі, високий вокальний рівень ", - прокоментувала Ірина.

Нагадаємо, перший етап кастингів другого сезону шоу каналу 1+1 "Голос країни" завершено. Найближчим часом будуть оголошені зіркові тренери другого сезону, а також названа дата ефіру шоу. Музичним продюсером проекту, як і в першому сезоні, буде Костянтин Меладзе.

Перший сезон шоу "Голос країни"  пройшов з грандіозним успіхом. Сезон закінчився 11 вересня перемогою Івана Ганзери. У жовтні Іван підписав контракт з найбільшою звукозаписною студією світу Universal Music, і зараз працює над підготовкою свого сольного альбому. Компанія Universal Music також залишиться партнером шоу "Голос країни" у другому сезоні.

Офіційний сайт проекту: http://goloskrainy.tv

Соціальні мережі:
VKontakte - http://vkontakte.ru/goloskrainy
Facebook - http://facebook.com/goloskrainy
Twitter - http://twitter.com/goloskrainy
YouTube - http://youtube.com/goloskrainy