Тренери "Голос. Діти" передали глядачам право вирішувати

Тренери "Голос. Діти" передали глядачам право вирішувати

Олег Скрипка, Тіна Кароль і LOBODA обрали учасників півфіналу і тепер готуються до прямого ефіру.

Поділитися:

У неділю, 23 грудня, Україна побачила другий і останній епізод вокальних батлів. Олег Скрипка, Тіна Кароль і LOBODA вирішили долю усіх своїх підопічних.

Нагадаємо, за правилами "Голос. Діти" у вокальному рингу змагаються одразу по троє учасників. Це зроблено для того, аби зменшити негативний осад від програшу – адже вдвох вибувати з проекту набагато легше, ніж одному.

А ось для зіркових тренерів жодних поблажок! І хоч у них були помічники (у Тіни Павло Табаков, у Олега Ілларія, а у LOBODA Арсен Мірзоян), та можливість отримати пораду від мудрого Костянтина Меладзе, зіркові тренери хвилювалися не на жарт.

Тіні Кароль довелося робити вибір лише двічі. І вона зробила ставку на хлопців. У тріо Руслана Калашнікова - Марина Черкасова - Нікіта Кіосе  зірковий тренер обрала Нікіту.

А останнє місце у півфіналі, заброньоване за командою Тіни, дісталося реперам-близнюкам. Брати Мандрікови вкотре підкорили тренера своєю енергетикою, а ще впевненістю, з якою почуваються на "дорослій" сцені. Брати змагалися в рингу з Крістіною Карабановою та Юрою Самарським.

Зате Олег Скрипка не став влаштовувати змагань хлопців проти дівчат - його тактика інша. Його перше тріо - Катя Качановська, Маша Кондратенко та Настя Кузів. З них тренер після довгих вагань залишив Машу.

А потім на сцену вийшли одразу чотири дівчини - дует подруг Даші Федоренко та Соні Провоторової, Єва Панаріна та Віка Калашнікова. Олег залишив у проекті Єву.

Проте ще складніше дався Скрипці вибір у хлопчачому тріо. Аби обрати між Нікітою Коноваловим, Андрієм Бойко та Максом Опанащуком, тренер пішов за порадою до Меладзе. Правда, спілкування з музичним продюсером лише ускладнило рішення. Зрештою Олег залишив у проекті Андрія.

Та, напевно, найважче було LOBODA. Юра Привика, Арсеній Биков та Ваня Кирилко мали дуже емоційну репетицію. Хлопцям в останній момент спробували змінити пісню, і Арсеній через це був у розпачі. І хоч пісню зрештою залишили, втримати у собі хвилювання хлопець вже не зміг. Зате Юра Привика поставився до ситуації більш холоднокровно – можливо, саме це допомогло йому стати переможцем у батлі.

Вибір серед найменших учасників команди також був для Світлани нелегким. Настя Демянович, Діана Коровнікова та Арсен Шавлюк з'явилися у рингу в образі справжніх розбійників. Світлана довго розмірковувала, кому віддати перемогу – і зрештою обрала Арсена Шавлюка. Як пояснила тренер, Арсен не розкрив увесь свій потенціал, тож вона надає йому таку можливість.

А виступ Аліни Овчаренко, Олі Дулумбаджи та Валентина Фоменко підкорив оригінальністю. Хлопець не лише співав, але й акомпанував дівчатам на роялі. Однак  LOBODA присудила перемогу Олі. "Конкуренти були дуже сильні! Я не знаю, як ми могли змагатися, тому що ми зовсім різні, - говорила за лаштунками розхвильована Оля. -. А чому Світлана обрала саме мене? Тому що вона енергетик! Вона переможець, йде до своєї мети, не зупиняючись ні перед чим. Напевно, я схожа не неї, і тому вибір Світлани був такий".

Нагадаємо, це був останній раз, коли тренери приймали рішення самотужки. Вже наступної неділі, 30 грудня, глядачі побачать півфінал "Голос. Діти" у прямому ефірі. Для малих виконавців це унікальний досвід! А для глядачів – можливість підтримати улюбленців завдяки голосуванню.