Третій раунд "Боїв" на "Голосі країни": пікантний танець Лорак, сльози Гвердцителі й ще одна вагітна

Третій раунд "Боїв" на "Голосі країни": пікантний танець Лорак, сльози Гвердцителі й ще одна вагітна

Учасники "Голосу країни" продовжували конкурувати за місце під сонцем. Їхні ж наставники кусали лікті, але все-таки промовляли "пробач і прощавай" своїм підопічним.

Поділитися:

Цієї неділі на "1+1" відбувся третій раунд вокальних "боїв". Учасники "Голосу країни" продовжували конкурувати за місце під сонцем. Їхні ж наставники кусали лікті, але все-таки промовляли "пробач і прощавай" своїм підопічним.

ДІВОЧА "БІЙКА" В КОМАНДІ ЛАЗАРЄВА І ДОВГООЧІКУВАНА КРАДІЖКА

Співочий "поєдинок" розпочинало тріо з команди Сергія Лазарєва. Зірковий наставник зіштовхнув на рингу Ірину Островську з Денисом Скринніковим і Микитою Савенковим. Боротися за перемогу доручив із піснею Adam Lambert "Whataya Want from Me". Ірина не загубилася на тлі двох чоловіків і виборола прихильність Лазарєва. Єдиний володар права "красти" учасників Святослав Вакарчук не захотів збагачувати свою команду. Тож Денисові й Микиті довелося поставити крапку на участі в проекті.

Наступними Лазарєв покликав на сцену Анну Зотьєву і Надію Хільську. Для дівочої "бійки" наставник дібрав композицію Celine Dion & Barbra Streisand "Tell Him". Попри те, що учасниці не смикали одна одну за коси, "поєдинок" був видовищним. Потужне й водночас зворушливе виконання змусило вагатися Сергія. Однак тренер таки відшукав у душі кнопку мужності й натиснув на неї: боротьбу продовжуватиме Надія.

Останніми на ринг Лазарєв відрядив Ольгу Мельник і Романа Голубєва з хітом "До свиданья, мама" гурту "Моральний кодекс". Якби Сергій знав, що готування цієї композиції поцупить у нього чимало нервових клітин, то, імовірно, запропонував би якусь свою пісню. Справа в тому, що Романові ніяк не вдавалося опанувати власний голос. Але чи-то переляк, чи-то відповідальність за напарницю, допомогли йому виступити вдало. Роман був на висоті вокально, Ольга ж прикрасила дует і голосом, і артистизмом і… собою. Тож саме з цією красунею Лазарєв захотів іти далі.

ЕКСПЕРИМЕНТ ВІД ТАМАРИ ГВЕРДЦИТЕЛІ

Третій раунд "батлів" був багатим на експерименти. Зокрема, до ризикованих ходів вдавалася Тамара Гведцителі. Тільки-но уявіть, вона поставила в дует Олену Толстоногову з нігерійцем Анянем Удогву. Добором репертуару для них Тамара притиснула до стіни тренерів-суперників й шокувала самих підопічних. Увага! Парі дісталася українська пісня "Ой ходить сон". Суголосся Аняня й Олени змусило тренерів заплющувати очі від задоволення. За рішенням Тамари, переміг Удогву. Для Толстоногової шоу теж не скінчилося: музичне сумління Вакарчука не дозволило відпустити таку вокалісту додому.

Наступними Гвердцителі об'єднала Михайла Мирку і Вікторію Веннікову, які постали з піснею "Вдоль по Питерской". У цьому дуеті терези вибору наставниці схилилися на користь Михайла. Вікторія гідно прийняла рішення наставниці й потішила усіх приємною звісткою: вона вагітна!

"У нас на "Голосі країни" бебі-бум. Це вже друга вагітність, а до кінця проекту ще далеко", - засміявся Лазарєв.

ПІКАНТНИЙ ТАНЕЦЬ АНІ ЛОРАК

Настрій під час ефіру глядачам підіймав не тільки жартівник Лазарєв, а й і його подруга Ані Лорак. Під час "дуелі" своїх підопічних Нікіти Алексеєва і Дениса Потреваєва співачка пустилася в танок, зірвавши з себе частину одягу. Піснею John Newman "Love Me Again" хлопці розгойдали не тільки Лорак, а й інших тренерів. Чи не вперше на проекті гарцювати в кріслі й підспівувати учасникам взявся Святослав Вакарчук!

"Хлопці впоралися! Навіть таку зануду, як я, підняли з крісла", - сказав рокер. У шоу Лорак залишила Нікіту.

Наступна пара Кароліни - Ірина Хоменко і Олександра Зарицька. Їм випало заспівати хіт No Doubt "Don't Speak" у стилі мюзиклу. Таке прочитання розчарувало Лазарєва й сподобалося Вакарчукові. Колеги, як годиться, поглузували над смаками одне одного, й тільки тоді Лорак обрала найсильнішу учасницю - Сашу.

НАЙСКЛАДНІШЕ РІІШЕННЯ ВАКАРЧУКА ЗА ВЕСЬ ЧЕТВЕРТИЙ СЕЗОН

Як би не хотілося Вакарчукові прилаштувати всіх підопічних, майбутнє в проекті чекало лише на обраних.

Першим запрошення на "бій" отримали Василь Міщенко і Юліана Мельник. Їх наставник озброїв піснею Nat King Cole "Unforgettable". Аби визначитися з переможцем, Святослав попросив у зали абсолютної тиші. У той момент наставник не думав, що через це його рішення прозвучить як вирок. Вирок для Юліани, адже боротьбу продовжив Василь. "Страшні миті. Я їх дуже не люблю", - сказав наставник, проводжаючи Мельник.

Останніми Вакарчук зіштовхнув на рингу Дарину Кирилко і  Мар'яну Чорну. Дівчата навіть не уявляли, що їхнє проникливе виконання пісні "Ой, у вишневому саду" доведе до сліз Тамару Гвердцителі й спровокує Лазарєва на неочікуване зізнання. "На мій погляд, це був найкращий виступ сьогоднішньої програми", - без найменшого натяку на заздрощі промовив тренер-суперник.

"Я скажу більше. Це був найкращий номер із усіх моїх номерів. Від цього мені особливо гірко", - відповів вдячний Вакарчук і оголосив ім'я переможниці – Дарини Кирилко.

 

Отже, в наступний етап шоу - "Нокаути" -  команди наставників ідуть у такому складі:

Ані Лорак: Нікіта Алексеєв, Александра Зарицька, Мегі-Натія Гогітідзе, Андрій Подкалюк, Асмік Широян, Владислав Воловиков, Марлен Каримов та Ігор Скаржинець.

Сергій Лазарєв: Ірина Островська, Надія Хільська, Ольга Мельник, Андрій Шамрай, Лідія Скорубська, Анна Корсун, В'ячислав Рибіков і Юлія Сіренко.

Тамара Гвердцителі: Аняня Удогву, Михайло Мирка, Владислав Дюрик, Дмитро Єременко, Ольга Жмурина, Вагіф Нагієв і Янош Коломпар.

Святослав Вакарчук: Олена Толстоногова, Василь Міщенко, Дарина Кирилко, Діляра Кязимова, Ігор Грохоцький, Брія Блессінг, Юліана Лавріна та Леонардо Ободеяке.