Третя номінація поспіль стала для Олександра Цоя останньою

Третя номінація поспіль стала для Олександра Цоя останньою

Перед черговою вечерею у складі команд знову відбулися зміни: Дар'я Гросицька вдягла синій кітель та відразу потрапила на один процес з Мариною Мних, а Сашко Цой перейшов до червоної команди і всю вечерю не міг зорієнтуватися на но

Поділитися:

Перед черговою вечерею у складі команд знову відбулися зміни: Дар'я Гросицька вдягла синій кітель та відразу потрапила на один процес з Мариною Мних, а Сашко Цой перейшов до червоної команди і всю вечерю не міг зорієнтуватися на новому місці. До того ж Андрій Радченко та Анелія Редельбах працювали у залі офіціантами, проте це не завадило обом командам вперше за всю історію другого сезону проекту видати усі замовлені страви без виключення.

Як не дивно, але нагодувати клієнтів кухарям вдалося не тільки швидко, але й смачно. "Їжа у ресторані "Пекельної кухні" припала мені до душі. І якщо закуска була більш-менш, бо в тар-тарі виявилася купа каперсів, які я не люблю, то різото було просто божественне", - запевнила дочка Олександра Пономарьова. Солідарною з подругою виявилася і співачка Ірина Пойзен: "Спочатку мені принесли дуже смачні баклажани, запечені з моцарелою. Потім була дорада з овочевим рататуєм – досить смачна річ. Але звісно, найкращим подарунком на сьогоднішній вечері був десерт!". Дівчат настільки вразив шоколадний фондан, що вони намагалися доїсти його через силу, бо після перших двох страв апетит вже зник, здавалося, назавжди.

І доки відвідувачі ресторану насолоджувалися їжею, на кухні кипіла робота. "Я рада, що мене перевели до синьої команди, адже звикла працювати з хлопцями, швидко знаходжу з ними спільну мову, - говорить Дар'я Гросицька. - Та той факт, що під час вечері довелося працювати у парі з Мариною – це, звісно, той ще хід конем! Під час нашої спільної роботи, за її словами, я їй увесь час заважала, проте на мої прохання вона реагувала, а тому співпраця виявилася плідною. Це все через те, що перед вечерею я собі пообіцяла не брати участі у жодних скандалах і тримати себе в руках. Доки ми в одній команді, особисті негаразди відходять на другий план, адже ми працюємо на спільний результат". В той же час Олександр Цой був незадоволений своїм переходом до червоної команди і ніяк не міг зібратися, аби виконати доручення су-шефа.

Обидві команди видали всі замовлення за 2,5 години. Втім, Сергій Гусовський запевняє, що це далеко не рекорд. "У наших учасників була цього разу гарна ритмічна робота, правильна атмосфера на кухні, - говорить ресторатор. – Проте стосовно якості їжі у мене були претензії до обох команд. На жаль, вони ще далеко не досконалі. Для мене немає переможця: з одного боку, учасники нарешті дійшли ладу з нашими стравами. Але з іншого боку, таке коротеньке меню можна було вивчити і швидше. Крім того, хоча синя команда й закінчила вечерю швидше, десерти у червоної кухні були кращими, і мене розчаровує той факт, що кухарі жертвують якістю заради швидкості".

За результатами вечері шеф визнав переможцем синю команду, а номінантів на червоній кухні мали обирати всі учасники. Озвучив рішення Дмитро Попов, і за це його потім засудив дехто з колег. "Роздумів командних було досить мало, Анелія взагалі кудись пішла, тому я номінував людей, на мою думку, об'єктивно, - пояснює Попов. - Я брав до уваги й моральні якості колег, бо це для мене важливий фактор, і, звісно, професіоналізм. Проте якою б людина не була талановитою, якщо вона сіє негатив, їй немає місця у робочому колективі".

Та номінована Анелія Редельбах була зовсім не згодна з такими звинуваченнями на свою адресу. "Вибір найслабшого на цій вечері був повним абсурдом, тому що як тільки називалося чиєсь ім'я в контексті номінації, ця людина відразу не погоджувалася з рішенням, - скаржиться дівчина. - Оля взагалі запропонувала тягнути жереб, що не мало жодного сенсу. Якби, наприклад, Дмитро чи Олена пішли з команди, ми б завалилися на вечері. Втім, я була офіціанткою, тому судити про те, кого варто номінувати, взагалі не беруся".

Найслабшими у червоній команді Дмитро Попов визнав Анелію та Марію, потім номінував себе замість Анелії. Та шефу не сподобалися всі ці кандидатури, а тому на межі вибування з проекту опинилися Ольга Парфентьєва та Олександр Цой. Останній поїхав з шоу додому. "Я йду з позитивними емоціями, купою вражень та десятком нових друзів, яких тут зустрів, - сказав на прощання Сашко. - Це шоу має право на існування, адже воно показує роботу кухаря "без купюр". Особисто я радий, що потрапив сюди. Розумію, що повертатися додому довелося б рано чи пізно, але я пішов не першим, а тому встиг дечому навчитися і продемонструвати свої вміння".

А ось врятована Парфентьєва раділа так само, як і під час вечері, коли винесла останній десерт. "Як шеф покликав мене до себе, стало дуже страшно, і всі попередні командні обговорення забулися, бо треба було захищати себе тут і зараз. Я вже поріднилася з іншими учасниками, тому йти зовсім не хотілося. Тим більше, що я прогресую з кожним днем, і мені не хочеться, аби цей процес зупинився", - запевняє Ольга. Тепер у неї є ще один шанс продемонструвати, на що вона здатна, адже Арам Мнацаканов не надто поблажливий до тих, кому потрібна друга спроба для проявлення свого професіоналізму.