Три знаки зодіаку, життя яких змінить Молодий місяць у вересні

3 знаки зодіаку, життя яких змінить Молодий місяць 15 вересня
freepik.com

Які знаки зодіаку відчують вплив Молодого місяця 15 вересня?

Поділитися:

15 вересня 2023 року настане Молодий місяць. Життя яких знаків зодіаку змінить Новий місяць, розповіла Анжела Перл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Гороскоп на вересень 2023 для всіх знаків зодіаку від Анжели Перл: кого чекають кардинальні зміни

Овен

15 вересня Новий Місяць в 6 домі роботи. Тут же Меркурій розвертається у прямий рух. Все, що стосується роботи: нові ідеї, інформація, документи, зустрічі, знайомство – усе це очікується в другій половині вересня. У цей період Овни можуть змінити роботу, або напрямок діяльності. Можливо ви нарешті наважитеся на власний бізнес. 15 вересня ви також звернете увагу на своє здоров’я. Запишіться до лікаря, здайте аналізи. Нічого жахливого не відбудеться, але змінити спосіб життя на краще буде доречно. Готуйтеся до майбутньої операції, або до вагітності. 

Лев

Молодий місяць у 2 домі надасть джерело енергії. У вас буде більше грошей, з’являться нові ідеї та енергія. Можливі публічні виступи, заняття вокалом. Зміни у фінансовій сфері та джерелах доходу.

Діва

Новий Місяць 15 вересня пройде у знаку Діва. З'явиться більше енергії!  Хто більше всіх відчує його вплив? Звісно ті, у кого день народження 15 вересня, а також 3 дні до і після. З 12 по 18 вересня чекайте прилив ентузіазму. Новий стиль, зачіска, ім’я, прізвище, роль, статус. Можуть розпочатися перемовини. Усі Діви відчують вплив Молодика, але чутливішими будуть люди з асцендентом у 21 градусі (з 18 по 24 також). Це дуже сприятлива дата для початку справ. Варто згадати, що те, що розпочинається під час Нового Місяця, закінчується або приносить результати в Повний Місяць. 

Новини по темі