«Це серйозно»: Опра Вінфрі потрапила до лікарні через 5 місяців після стрімкого схуднення

Опра Вінфрі потрапила до лікарні через 5 місяців після стрімкого схуднення

Опра Вінфрі була госпіталізована до лікарні через 5 місяців після стрімкого схуднення.

Поділитися:

Відома американська ведуча Опра Вінфрі була госпіталізована до лікарні з серйозними проблемами зі шлунком, повідомляється в сюжеті «ЖВЛ представляє».

Як повідомила подруга знаменитості, телезірка Гейл Кінг, Вінфрі потрапила до лікарні зі шлунковим грипом та сильним зневодненням.

«У неї була хвороба шлунка, шлунковий грип. Її нудило і мучила діарея. Я не надто вдаватимуся в подробиці, але вона опинилася в лікарні зі зневодненням. Це було дуже серйозно», – заявила вона.

Втім, західні ЗМІ пов'язують госпіталізацію 70-річної Вінфрі з її стрімким схудненням.

Опра Вінфрі

Нагадаємо, раніше ведуча повідомила, що їй вдалося схуднути на 18 кілограмів, проте заперечувала численні чутки про прийом оземпіку – препарату, який застосовується при лікуванні цукрового діабету, але часто використовується зірками для швидкого та стрімкого схуднення. Через деякий час Вінфрі все ж таки підтвердила, що справді схудла завдяки препарату для діабетиків.

Більше новин про життя знаменитостей дивіться у новому випуску «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», що виходитиме у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Новини по темі