"ТСН. Особливе" відзначає річницю програми

"ТСН. Особливе" відзначає річницю програми

22 серпня, рівно рік тому, в ефірі телеканалу "1+1" стартувала нова програма "ТСН. Особливе" із Соломією Вітвіцькою

Поділитися:

22 серпня, рівно рік тому, в ефірі телеканалу "1+1" стартувала нова програма "ТСН. Особливе" із Соломією Вітвіцькою. Гламурний випуск ТСН знайомить глядачів із ексклюзивними новинами, про які завтра говоритимуть усі. Проект полюбився глядачам вражаючими відео, пікантними розслідуваннями, відвертими деталями, а також оглядом найновіших трендів, експертизою стилю, технологією щасливих стосунків та багато іншим.
 
Про здобутки програми говорить шеф-редактор "ТСН" Тетяна Пушнова: "Перш за все, нам вдалося створити перший теле-таблоід на українському телебаченні. За рік існування "ТСН. Особливе" закріпило за собою статус надійного джерела світських новин завдяки якісним матеріалам, які збирає наша команда журналістів. Наші плани на подальше майбутнє можна охарактеризувати дуже лаконічно – ми не збираємося понижувати взяту планку. А також раді, що у сфері "особливих" новин з'являються конкуренти. Адже це спонукає ТСН покращувати якість нашого продукту".
 
"Ми любимо та працюємо заради наших глядачів. Прагнемо вражати їх щодня цікавими, нікому невідомими і свіжими матеріалами. А також підтримуємо інтерактивний зв'язок із нашою аудиторією через соціальні мережі. Приєднуйтеся до нашої спільноти https://www.facebook.com/S.Vitvitska" - додає ведуча "ТСН. Особливе" Соломія Вітвіцька.
 
Нагадаємо, журналісти "ТСН. Особливе"  першими розказали глядачам "1+1" про роман майора Мельниченка и Наталі Розинської, знайшли нового кавалера доньки Юлії Тимошенко Євгенії, відшукали у Чернівцях родичів американської акторки Міли Куніс, були присутніми під час таємного святкування дня народження Леоніда Кучми на Сардинії, дізнались подробиці інтимного життя Ані Лорак та Юрія Фальоси з перших вуст, привітали популярного актора Уілла Сміта.
 
"ТСН. Особливе" виходить із понеділка по п'ятницю о 17:45 на каналі "1+1".