ТСН розшукала міліціонера, який оприлюднив відео знущань над Гаврилюком

ТСН розшукала міліціонера, який оприлюднив відео знущань над Гаврилюком

Чоловік, котрий оприлюднив відео знущань правоохоронців над активістом Євромайдана, нині переховується за кордоном.

Поділитися:

Чоловік, котрий оприлюднив відео знущань правоохоронців над активістом Євромайдана Михайлом Гаврилюком, нині переховується за кордоном. Про це повідомляє "ТСН. Тиждень".

Правоохоронця розшукала журналістка ТСН Ольга Мальчевська. В ексклюзивному інтерв'ю він розповів, що побачив відео зі знущаннями над оголеним активістом випадково. Цей запис у нього на комп'ютері залишив колега.

"На моєму робочому комп'ютері одна людина виклала це відео на монтажну лінійку. А потім через свою халатність, не закінчивши роботу, просто пішла", - пояснює він.

Денис (ім'я змінене), котрий оприлюднив відео, пропрацював в органах 12 років. Він написав рапорт на звільнення одразу після того, як передав відео своєму другові, щоб той виклав у мережу. Обох чоловіків тепер переслідують.

"Я навіть не знаю, яке слово підібрати... Мене обурило, що відбувається тотальна брехня, і в це вірять", - розповів Денис про свої мотиви. 

За його словами, коли співробітники спецпідрозділів почуваються захищеними від сторонніх поглядів, то поводяться так, наче будь-який вчинок зійде їм з рук.

Як дізналися журналісти ТСН, нині робочий кабінет Дениса запечатали, а його родичів допитала міліція. Сам він знаходиться у безпеці.

Нагадаємо, правоохоронці роздягли на морозі, били та влаштували "трофейну" фотосесію із затриманим активістом Михайлом Гаврилюком.