ТСН заявляє про тенденційний підбір фактів, який був викладений у статті "Української правди"

ТСН заявляє про тенденційний підбір фактів, який був викладений у статті "Української правди"

1+1 медіа вважає неприпустимою статтю "Фактор Наливайченко"

Поділитися:

"1+1 медіа"вважає неприпустимою статтю "Фактор Наливайченко" авторства Марії Жартовської та Оксани Коваленко, яка була опублікована у виданні "Українська правда" 17 червня 2015 року.

Посилаючись на певні джерела, автори видання натякають на взаємозв'язок між появою тодішнього керівника СБУ Наливайченка в ефірі ТСН. Тиждень і певною його телефонною розмовою з інвестором "1+1 медіа" Ігорем Коломойським.

"1+1 медіа" нічого не відомо про факт таких переговорів, більше того, неясно яким чином "джерела" могли отримати таку інформацію. Додамо, що про це інтерв'ю було відомо ще 11 червня 2015, а його ініціатором виступила прес-служба СБУ.

1+1 медіа вважає що вільне трактування незв'язаних подій, які наводяться в статті Української правди, завдає шкоди репутації каналу 1+1 і його новинній службі, зокрема. ТСН, як флагман інформаційного мовлення в Україні, у своїй роботі керується принципами редакційної свободи і неупередженості.

Вважаємо, що вільні трактування незв'язаних подій, а також їх незбалансована, з порушенням журналістських норм, подача в статті Української правди завдає шкоди діловій репутації ТСН і 1+1 медіа, і вимагаємо спростування.