ТСН.ua та УНІАН.net – головні джерела інформації про війну в Україні

ТСН.ua та УНІАН.net – головні джерела інформації про війну в Україні

Нині новинарі працюють фактично 24/7, надаючи достовірну інформацію не лише українській аудиторії, а й читачам і глядачам з усього світу.

Поділитися:

За результатами березня, два інформаційні ресурси 1+1 media – ТСН.ua та УНІАН.net – є лідерами у категорії “Новини” згідно з даними дослідницької компанії Gemius Audience. Так, сайт ТСН.ua в березні відвідало понад 11,4 млн унікальних користувачів, а УНІАН.net – понад 9,3 млн людей.

ТСН

Нині новинарі працюють фактично 24/7, надаючи достовірну інформацію не лише українській аудиторії, а й читачам і глядачам з усього світу. Дякуємо за довіру!

Так, у березні ТСН.ua став доступний англійською мовою і всі ключові матеріали про війну рф в Україні перекладаються для закордонних читачів та колег-журналістів. Крім цього, на сайті є окремий розділ «Матеріали для Гааги», де публікуються фото та відеодокази жорстоких злочинів російських військових на території України. 

Інформаційне агентство УНІАН, маючи найбільшу оперативну фотослужбу новин в Україні, пропонує свій фотобанк «Війна в Україні» для ЗМІ, інфлюенсерів та міжнародних агенцій. Також новини з УНІАН дублюються англійською мовою на окремій сторінці у Facebook – UNIAN in English.

Новини по темі