У Білик та Козловського з'явилася спільна донька

У Білик та Козловського з'явилася спільна донька

Кореспонденти "ТСН. Особливе" побували на хрестинах, де поріднилися Ірина Білик та Віталій Козловський.

Поділитися:

Ірина Білик та Віталій Козловський поріднилися. Вони стали хрещеними батьками тримісячної доньки дизайнерки Олени Бернадської - Софії. Подробиці хрестин дізналися кореспонденти "ТСН. Особливе". 

Хрестини справили у маленькій затишній церкві на Подолі. Хресний тато - Віталій Козловський - приїхав раніше за всіх. Сповідався. Доки чекав Ірину Білик, поруч з ним була кохана - Надя Іванова.

Білик приїхала на хрестини найпізніше - у чорному, на підборах і в яскравій малиновій хустці.

Під час хрестин 3-місячна Софійка нервувала. А хрещені батьки намагалися її заспокоїти - Козловський заколисував, Білик відволікала брязкальцем.

Ірина Білик хрещена мама - зі стажем. Софійка - її сьома похресниця. Білик хрестила і Валіда Арфуша, й Аліну Гросу, і синів Юрія Горбунова та Євгена Рибчинського, і дочку Володимира Тарасюка. Найвідоміший кум співачки - політик Нестор Шуфрич.

Тепер вона кума і Віталія Козловського. Той запевняє: про те, що стане родичем відомої співачки, дізнався нещодавно. Але впевнений, у їхніх стосунках, навряд чи щось зміниться.

"Яка ж та кума, яка не лежала під кумом. Це сказала так колись Іра, але це звичайно жарт. Ми з Ірою друзі, - веселиться Козловський. - Звичайно, мені приємно, але я з цього не роблю якесь торжество".

Олена та Руслан Бернадські кажуть: хрещених батьків довго не обирали. Коли народилася Соня, Білик сама вирішила - хресною мамою буде саме вона.

"Іра і Віталій - люди відповідальні. На сцені вони одні, але в житті зовсім інші. Нормальні, такі ж, як усі ми. Такі ж людяні, добрі, абсолютно милі, - говорять Бернадські. - Коли тільки Сонечка народилася, ці люди були з перших днів поруч з нашою дитинкою".