У цьому купальнику донька Полякової нагадує рятівницю Малібу (фото)

Донька Полякової готується стати моделлю і позує в купальнику (ФОТО) | Новини шоу-бізнесу | 1+1
@mashapolyakova

14-річна Маша готується розпочати кар’єру моделі.

Поділитися:

Старша донька співачки Олі Полякової не дарма останнім часом захопилася заняттями спортом і правильним харчуванням. Виявляється, вона готувалася підкорювати подіуми та сяяти на сторінках глянцю. Зіркова мама розсекретила, як Маша проведе літо: у модельному таборі. 

«Маша летить до свого першого модельного табору! Доця, будь розумницею, не згори на сонці, намащуйся кремом, розчісуй волосся і будь хорошою дівчинкою! Люблю!» — дала їй напуття Полякова в аеропорті. 

Уже декілька днів донька суперблондинки знаходиться в Греції, де навчається усім премудрощам модельного ремесла. Окрім спортивних тренувань, лекцій і дефіле, Маша, ясна річ, бере участь у фотосесіях. Одна із останніх — у червоному закритому купальнику, як у героїні серіалу «Рятівники Малібу».

Вдалий ракурс вигідно підкреслив довгі ноги дівчини, які вона успадкувала від мами.

Зазначимо, що це не єдиний пляжний образ, який молодша Полякова встигла продемонструвати у таборі. На своїй сторінці вона також ділилася світлиною в рожевому бікіні. 

Раніше поп-діва хизувалася стрункою фігурою Маші та розповідала про те, як доньці вдалося схуднути. Більше подробиць дізнаєшся з відео:

Найцікавіше про Машу Полякову:

1. Донька Полякової готується вийти на велику сцену

2. Оля Полякова з доньками похизувалися стальними пресами

3. Донька Олі Полякової повторила легендарне мамине фото під душем

4. 14-річна донька Олі Полякової здивувала новиною про поповнення в родині

5. Донька Олі Полякової показала свого бойфренда (фото)

Новини по темі