У Дмитра Комарова буде аж дві наречені (ВІДЕО)

У Дмитра Комарова буде аж дві наречені (ВІДЕО)

Ведучий "Світу навиворіт" має великий досвід спілкування з різними чаклунами, але у Болівії  навіть у нашого Дмитра Комарова шкірою бігали мурашки! 

Поділитися:

Ведучий "Світу навиворіт" має великий досвід спілкування з різними чаклунами, але у Болівії навіть у нашого Дмитра Комарова шкірою бігали мурашки!

Щоб подорож вийшла вдалою, до початку експедиції Дмитро Комаров завітав до місцевого шамана. Під час ритуалу той виявив, що попереду ведучого "Світу навиворіт" чекає велика небезпека. І щоб позбутися впливу неприємного пророцтва, чаклун відрядив Комарова шукати амулет на магічний ринок. Європейця в цьому місці чекає справжній шок. Найпопулярнішій товар тут – сушені ембріони тварин. Серед інків були дуже популярні ритуали жертвопринесення людей, але сьогодні їх замінили зародками лам. Чаклуни-продавці, чаклуни-покупці… На ринку завжди багато людей, тому що болівійці вірять: всі проблеми вирішуються саме тут.


Наприклад, за допомогою сушеної жаби можна не тільки побажати людині зла, але ще й приворожити коханого. Хоча просто покласти у кишеню жабу - мало. Потрібно ще знати заклинання.

На ринку не тільки продають усілякі чаклунські штучки, але працюють маги, ворожать на картах та передрікають майбутнє. Блукаючи його закутками, ведучий натрапив на ще одного шамана.

"Бачу, що у тебе буде дві красиві наречені, - розклав карти маг. - Віддаси одну мені?".

Чого коштувала нашому ведучому добра звістка, дивіться у повному випуску "Світу навиворіт":