У Дмитра Комарова з'явилося нове екстремальне хобі (ФОТО)

У Дмитра Комарова з'явилося нове екстремальне хобі (ФОТО)

Днями у Папуа розбився літак. 

Поділитися:

Наприкінці літа у Папуа розбився літак. На літаках саме цієї компанії команда проекту "Світ навиворіт" у складі Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва подорожували Індонезією.

Знімальна група ще тоді звернула увагу глядачів на їхній аварійний стан. Навіть у туристичному центрі Папуа тебе зустрічає земляна підлога та тріщини, а в ілюмінаторах застрягли таргани. Ведучий влаштував перевірку: поклав у карман ніж, взяв з собою лук, спис… але з усім цим вдалося пройти крізь сканер без перешкод. До безпеки тут ставляться дуже недбало. 

Якщо станеться аварія, літаку навіть нема де сісти - навколо гори та джунглі. Незважаючи на подібні нюанс, у знімальної групи "Світу навиворіт" іноді просто немає вибору. У новому сезону глядачів чекає знайомство з болівійською Амазонією. Щоб потрати на місце зйомки, довелося скористатися послугами "авіатаксі", яке знаходиться у такому ж стані. Після повернення з експедиції у ведучого навіть з'явилося нове хобі.

"Я зараз сам почав вчитися керувати літаком. Це не примха, а необхідність у моїй роботі. Коли ти летиш незрозуміло де, невідомого з ким та нічого не розумієш на панелі керування, почуваєшся, м'яко кажучи, незатишно. Зараз, коли йдемо на посадку, я вже розумію, який прилад, за що відповідає. Якось я вже навіть посадив маленький літачок", - ділиться враженнями Дмитро під час онлайн-конференції "КП в Україні". 

Новий сезон ризикових пригод чекає глядачів "Світу навиворіт" вже завтра, 1 вересня, о 22:00, на "1+1".