У фінальному випуску "Поверніть мені красу" 27-річній "бабусі" повернули другу молодість

У фінальному випуску "Поверніть мені красу" 27-річній "бабусі" повернули другу молодість

Сьогодні ми познайомились з історією дівчини залізної волі. 

Поділитися:

Сьогодні ми познайомились з історією дівчини залізної волі. Надя просто хотіла бути щасливою, але програла бій із власним тілом. Вона схудла на 50 кг за півроку, і це позначилось на її шкірі. У 27 років її тіло виглядало, як у літньої жінки. Чи зможе "Команда порятунку" повернути надію Надії?

З дитинства вона була пухкою дитиною, яку всі сюсюкати та підгодовували. У 10 років в медичній карті з'явився запис - "Ожиріння третьої ступені". Героїня довгий час тримала образу на свою маму. В родині Надії всі жінки були з зайвою вагою, і це не сприймалося як проблема. В той же час подружки не хотіли брати її з собою на зустрічі з хлопцями, а на останньому дзвонику ніхто не хотів з нею танцювати.

"Це унікальний випадок, приклад справжнього героїзму - схуднути так, як схудла наша героїня. Вона пройшла такий шлях, і тепер головне - допомогти їй почуватися в своєму тілі комфортно. Вона зробила все, що від неї залежало, тепер черга за "Командою порятунку", - зазначали експерти програми "Поверніть мені красу"

Шлях до перевтілення почався для героїні з консультації у пластичного хірурга Дмитра Слоссера. Його підкорило неймовірне бажання жінки мати нове тіло та воля, яка допомогла їй скинути таку вагу самостійно. Після схуднення груди Надії з четвертого розміру зменшилися до першого. Лікар зазначив, щоб без імплантів не обійтися. Героїня була розпачі. Вона мріяла про дітей, яких хотіла годувати самостійно, і боялася що імпланти можуть цьому завадити.

Після довірливої розмови з лікарем та безсонної ночі у роздумах вона погодилась на операцію. Надії відрізали шкіру на обвислому животі, яка важила близько кілограма. Лікар "перешив" тіло героїні наново, зробивши підтяжку стегон, грудей, живота та обличчя. Операція тривала більше 5 годин. Увесь наступний тиждень для дівчини минув у лікарні.

Наді було соромно роздягатися перед хлопцем своїм. Він їй дорікав зморшками та розтяжками. Героїня страждала від відчуття провини та образи одночасно.


"Дуже важливо, щоб Надя знову повірила у себе як в жінку. Щоб травма, яку вона отримала від хлопця, не завадила їй далі будувати нові відносини та насолоджуватися життям", - відзначила експерт проекту Олена Любченко.

Психолог запропонувала Надії фотосесію у красивій нижній білизні, та навіть зараз вона ніяковіла перед фотографом. Героїня змушена була повернутися додому. Дівчина порушила приписи лікаря та зняла з себе пов'язки передчасно. Побачивши незагоїні рани, вона не могла повірити, що колись буде ідеальною. Це спричинило істерику.

Олена Любченко намагалася донести до Наді, всі люди недосконалі. Експерт покликала дівчат у купальниках та запропонувала героїні розсортувати їх по красі. Після дівчата розповіли їй, як складається їх особисте життя. Дівчина зрозуміла, що хороші стосунки не завжди залежать від ідеального тіла, і погодилася на фотосесію.

Довершив повне перевтілення героїні стиліст Андре Тан. Він допоміг героїні підібрати речі до нової фігури та зробити зачіску, що робить її молодше.

"Дуже вам дякую! Мене просто розриває! Хочу кричати на весь світ, що зараз я нарешті щаслива!" , - ділиться враженнями Надія.