У "Голосі країни" залишилося 12 найкращих вокалістів

У "Голосі країни" залишилося 12 найкращих вокалістів

Вчора, 8 квітня, відбувся четвертий прямий ефір шоу "Голос країни. Нова історія".

Поділитися:

Вчора, 8 квітня, відбувся четвертий прямий ефір шоу "Голос країни. Нова історія". За право продовжити участь у проекті змагалися учасники команд Валерії та Діани Арбєніної. Глядачі своїм голосуванням надавали імунітет одному учаснику кожної команди, ще одного залишав у своїй команді тренер. По троє вокалістів пройшли у наступний ефір, а двоє – залишили "Голос країни". Це був останній прямий ефір перед чвертьфіналом.

Четвертий прямий ефір відкрили Валерія та Діана Арбєніна. Вони дуетом виконали пісню "Город золотой" гурту Акваріум. Спеціальним гостем ефіру став переможець першого сезону шоу "Голос країни" - Іван Ганзера. Він у дуеті з Нілу заспівав українську народну пісню "Ти ж мене підманула".
Тренерів вразили виступи Нілуфар Рассулмухамєдової з команди Валерії – під її "Sing it back" танцював увесь глядацький зал, та Павла Табакова із піснею "Така як ти" Океану Ельзи.

Конкурсанти з команди Валерії першими піднялись на сцену для оголошення результатів. Фавориткою телеглядачів цього ефіру стала Нілу, а Наталя Пічкур продовжить участь у шоу за бажанням Валерії. Два оперні голоси – Ангелині Моняк та Денис Федоренко співали на виліт і останній залишив проект.
В команді Діани Арбєніної найбільшу кількість глядацьких голосів отримав Павло Табаков. Коуч залишила в своїй команді Олександра Онофрійчука, а Рождєн Анусі та Павло Смірнов співали на виліт. Діані не легко далося рішення, проте вона надала шанс продовжувати участь у шоу Рождєну.

Отже, у шоу залишилось 12 найкращих вокалістів: по троє у кожній команді. І наступного ефіру у чвертьфіналі шоу "Голос країни. Нова історія" всі команди зіркових тренерів зустрінуться на одній сцені.
Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:15!