У Харкові відбудеться Міжнародний фестиваль еко-плакату

У Харкові відбудеться Міжнародний фестиваль еко-плакату
facebook.com/the4thblock

Дізнайтесь усі деталі соціальної програми.

Поділитися:

Міжнародний фестиваль екологічного плакату «4-й блок» запрошує усіх охочих на дизайнерські виставкові проекти, хакатон, присвячений екологічній і соціальній взаємодії з містом, дитяче містечко, лекції та воркшопи від світових зірок дизайну. Також на глядачів чекають концерти і театральні перформанси. Подія пройде з 20 до 28 квітня

Тема проекту - «Жіночий погляд: Заклик до дії», а головні номінації: Дія: Мир, Дія: Любов та Дія: Надія. У програмі проекту також будуть події партнерського проекту Дантеfest.

Вхід вільний, єдиний виняток - концерт артисток хору La Scala в ХНАТОБ. Зібрані кошти будуть відправлені на благодійний проект «Летючий дім». Допомогти проекту можна, залишивши будь-яку суму на сторінці Спільнокошту.

Вікриття фестивалю розпочнеться 20 квітня о 18:00 в центрі сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр». Гості зможуть побачити головну експозицію – понад 800 плакатів, створених дизайнерами та дизайнерками з 36 країн світу. Крім того, буде представлено виставку-супутник «Дія: Голос», головною ідеєю якої є відображення історії міста. 

Міжнародне журі проекту вперше за всю історію складатиметься тільки з жінок. Ними стали дизайнерки Елiс Твемлоу (Велика Британія), Парiса Ташакорi (Іран/США), Паола Трокслер (Швейцарія), Майа Вольна (Польща), Тетяна Борзунова (Україна).

«Кожна трієнале виносить на поверхню уваги ті екологічні та соціальні теми, котрі поставали особливо гостро за останні три роки», – стверджує співорганізаторка трієнале, співзасновниця дизайн-студії «Графпром» Марія Норазян.

Благодійний концерт артисток хору одного з головних оперних театрів світу, міланської La Scala, який відбудеться 25 квітня, має на меті зібрати кошти на допомогу підліткам з "Летючого дому".

24 квітня Центр сучасного мистецтва ЄрміловЦентр з Дантеfest перетвориться на дитячий творчий майданчик, де знаходитимуться лабораторія креативної журналістики, картонні театральні історії, майстер-клас від дитячої архітектурної школи. А о 18:30 в ХНУ ім. В.Н. Каразіна  італійська журналістка Марина Річчі презентує книгу «Говіндо – Дар Матері Терези» про всиновлення індійського хлопчика з інвалідністю.

Більше про фестиваль дізнайтесь за посиланням

Фото: facebook.com/the4thblock

Новини по темі