У Києві 1 січня оголосили днем жалоби

1 січня у Києві оголосили днем жалоби: подробиці

Після ракетного обстрілу росії мер столиці оголосив 1 січня у Києві днем жалоби.

Поділитися:

Атака росії 29 грудня по столиці України стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців столиці. Про це повідомив мер Віталій Кличко в соцмережах. 

За його словами, на сьогодні виявлено 16 тіл загиблих з-під завалів складського приміщення, яке постраждало від ракетного обстрілу з боку рф. Рятувальники продовжують працювати.

"На цей час 16 тіл загиблих дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі. Рятувальники продовжують працювати і до завтра розбиратимуть завали. 1 січня в Києві буде оголошене днем жалоби", — заявив мер.

Також 30 грудня оголошено днем жалоби у Запоріжжі, Дніпрі та Одесі. 

Нагадаємо, 29 грудня російського ракетного терору зазнали Харківська, Запорізька, Житомирська, Черкаська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Чернігівська, Сумська, Дніпропетровська, Донецька, Миколаївська, Одеська, Херсонська області. Ворог випустив 158 цілей по Україні. Є постраждалі та загиблі. Пошкоджені пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що ми знаємо про ATACMS: американські ракети, які вже допомагають ЗСУ нищити ворога

У Києві дитячий садок ледь не пішов під землю, дізнайтеся подробиці у "Сніданку з 1+1":

Новини по темі