У Львові продовжується облаштування нових освітніх просторів ДУ «Школа Супергероїв»

Школа Супергероїв: у Львові продовжується облаштування нових освітніх просторів

Нині в Україні вже працюють 11 освітніх просторів ДУ «Школа супергероїв».

Поділитися:

Минулого року у Львівській лікарні Святого Миколая розпочалося облаштування нового осередку державної установи «Школа Супергероїв», кураторкою та головою піклувальної ради якої є ведуча телеканалу 1+1 Україна Наталія Мосейчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук навідалася до Школи Супергероїв при обласній лікарні Миколаєва

Майбутній освітній простір в ефірі ранкового проєкту «Сніданок з 1+1» показували Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс. Їхнє пряме ввімкнення звідти доступне цим посиланням

Наразі в установі вже відкрились два класи. Передбачається, що напередодні Дня святого Миколая, 6 грудня, запрацює ще одне приміщення у відділенні онкогематології. До облаштування окремого простору для дітей з онкологічними захворюваннями, яким не можна перетинатися з іншими, долучається низка благодійників. Серед таких — будівельна компанія «НК БУД». 

«Для нас надзвичайно важливо підтримувати подібні соціальні ініціативи. Попри всі обставини, діти повинні отримувати якісні знання та не вибувати з навчального процесу. Закликаємо всі небайдужі бізнеси доєднуватися та робити свій внесок у прискорення одужання дітей зокрема», — зазначив директор компанії Володимир Немировський. 

До слова, з 14 лютого 2023 року у «Школі Супергероїв» при Львівській лікарні Святого Миколая навчалось понад 1000 дітей. Загалом було проведено більше 4 200 уроків. 

школа супергероїв

Нагадаємо, що нині в Україні вже працюють 11 освітніх просторів ДУ «Школа супергероїв» з метою забезпечення права на освіту дітей, які перебувають на стаціонарному лікуванні по всій території України. 

Новини по темі