У межах проєкту «Гай дитячих снів» група 1+1 media висаджує дерева в пам’ять про дітей, життя яких обірвала війна

Група 1+1 media у межах проєкту «Гай дитячих снів» висаджує дерева в пам’ять про дітей, які загинули внаслідок війни

В пам'ять про дітей, життя яких обірвала війна, група 1+1 media спільно з БФ «Озеленення України» провели висадку дерев.

Поділитися:

24 серпня група 1+1 media спільно з БФ «Озеленення України» в межах глобальної екологічної ініціативи з озеленення планети «Greening of the Planet» розпочали висадку дерев в пам’ять про дітей, життя яких обірвала війна. Ініціатива отримала символічну назву «Гай дитячих снів». 

Перше дерево було висаджено у Витачеві, що на Київщині, та присвячено 6-річній Софії Голинській, яка загинула 19 серпня внаслідок ракетної атаки на центр Чернігова. Сюжет «Сніданку з 1+1» про це доступний до перегляду за посиланням

Гай дитячих снів

Гай дитячих мрій: висадка дерев в пам'ять про дітей, життя яких обірвала війна

Також нещодавно до  масштабного всеукраїнського руху доєднався Коломийський ліцей №2 на Прикарпатті. З нагоди початку навчального року, 1 вересня, школярі висадили дерево в пам’ять 8-річного Володимира Балабаника, який 11 серпня загинув внаслідок ракетного удару рф по Івано-Франківщині. Окрім однокласників Володимира, на висадці були присутні батьки хлопчика. Також його перша вчителька у спеціальному сюжеті ТСН поділилася теплими спогадами про Володимира Балабиника, зазначивши, що він завжди дарував радісні емоції. 

Вшанували пам’ять Володимира Балабаника та всіх дітей, що загинули, і в Ріпненському ліцеї на Прикарпатті. Одинадцятикласники висадили дерева на території навчального закладу. 

В Ріпненському ліцеї на Прикарпатті висадили дерева в пам'ять про загиблих від війни дітей

Співорганізаторка проєкту та голова благодійного фонду «Озеленення України» Ганна Крисюк була особисто присутня під час висадки та детальніше розповіла про те, чому надалі команда планує висаджувати райські яблуні, створивши окремий гай з 500-та такими деревами. 

«Все, що має плоди, які можуть споживати і тварини, і люди — символізує життя та його відновлення. Тому, коли ми зустрілися з робочою групою, 1+1 media та нашим оргкомітетом глобальної ініціативи, — прийняли рішення, що це будуть райські яблуні. Це, власне, про діток, бо ми впевнені, що вони одразу потрапляють в рай», — прокоментувала Ганна. 

Дізнатися більше про ініціативу, а також переглянути повну версію сюжету ТСН про висадку дерев можна за цим посиланням

Нагадуємо, що проєкт буде реалізовуватися протягом року командами 1+1 media, «Сніданку з 1+1» та ТСН, спільно з БФ «Озеленення України». 

Новини по темі