У Мистецькому Арсеналі Руслан Сенічкін роздавав печиво та джем

У Мистецькому Арсеналі Руслан Сенічкін роздавав печиво та джем

У Мистецькому Арсеналі відбулася презентація другого тиражу його книжки "Сніданки"

Поділитися:

На цих вихідних на смаколики до Руслана Сеничкіна завітали прихильники не тільки з Києва, але й із Хмельницького та Одеси. У Мистецькому Арсеналі відбулася презентація другого тиражу його книжки "Сніданки", яку можна придбати цим посиланням. На згадку про зустріч зі своїм кумиром можна було отримати печиво з джемом з хурми по рецепту Руслана від "Самого Доброго Кафе". Серед ласунів було помічено багато дітлахів-кулінарів, які не тільки їли самі, але й хотіли навчитися готувати, як це робить Руслан:
"Для мене це щастя, коли я зустрічаю дітей, які вдячні мені та команді за нашу роботу, дивляться сяючими очима і говорять, що тепер їхня мрія стати кулінаром та шеф-кухарем. Вони вчаться, тренуються за нашими рецептами і пригощають своїх батьків", - розповідає розчулений Руслан.

Щоб приготувати джем, потрібно:

Рослинне масло рафіноване (дезодороване) — 15 г
Хурма — 1 кг
Лимонний сік — 60 мл
Вода — 60 мл
Цукор — 350 г
Мускатний горіх — ½ шт.

Миємо 1 кг хурми, розрізаємо, видаляємо кісточки, знімаємо шкірку. Нарізаємо скибочками або кубиками.

Глибоку сковороду змащуємо рослинною олією. Викладаємо нарізану хурму, вливаємо сік 1—2 лимонів і ¼ склянки води — готуємо на середньому вогні 15 хвилин, доки хурма повністю не розм'якшиться. Даємо 15 хвилин охолонути, потім збиваємо масу блендером і знову викладаємо в сковороду, ставимо на вогонь, додаємо цукор і тертий мускатний горіх.

Готуємо на невеликому вогні близько 50 хвилин, допоки джем не увариться. Смакуйте з тостами, печивом або сиром!

Більше смачних, а головне простих рецептів, шукайте у березневому номері журналу "Наталі". До 8 березня ведучий "Сніданку з 1+1" підготував особливе меню, яким можна порадувити свою прекрасну половинку.