У новому році глядачі побачать "1+1 удома"!

У новому році глядачі побачать "1+1 удома"!

На Новий рік канал 1+1 вирішив зробити приємний подарунок своїм глядачам і разом з "Кварталом 95" зняв музичний фільм "1+1 удома".

Поділитися:

На Новий рік канал 1+1 вирішив зробити приємний подарунок своїм глядачам і разом з "Кварталом 95" зняв музичний фільм "1+1 удома". Дивіться 1 cічня на 1+1 музичний фільм "1+1 удома"!

В основі мюзиклу лежить улюблена всіма голлівудська комедія з Маколі Калкіним "Сам удома", яку глядачі теж зможуть побачити на 1+1 на новорічні свята. Тільки події у фільмі "1+1 удома" розгортатимуться не на Різдво, а в Новорічну ніч.

- Це не зовсім новорічний проект, це перша частина телевізійного музичного фільму "1+1 удома", який покажуть на Новий рік, - розповідає художній керівник "Кварталу 95" Володимир Зеленський. - За сюжетом він схожий на фільм "Сам удома" з Маколі Калкіним, але в нашій історії головних героїв буде двоє, хлопчик і дівчинка, звідси й назва "1+1 удома". "1+1 удома" - це суто український проект за участю українських ведучих і зірок.

Сценарій писав авторський колектив "Кварталу", який раніше працював над телевізійними фільмами "Свати", "Байки Мітяя" та ін.

Головні дитячі ролі в мюзиклі виконують 9-річний Іван Шмаков, для якого "1+1 удома" - вже 14 картина у фільмографії, та 10-річна Ганна Поліщук, котра знімалася в 5-му і 6-му сезонах "Сватів". Володимир Зеленський разом з акторами "Кварталу" зіграють у стрічці бандитів. А от ролі позитивних персонажів дісталися ведучим каналу 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Андрію Доманському, Руслану Сєнічкіну та Анатолію Анатолічу.

На зйомках фільму телеведучі 1+1 стали подружніми парами: Андрій Доманський та Людмила Барбір зіграли батьків головного героя Міші, а Юрій Горбунов та Марина Леончук - батьків Соні.

Цікаво, що брюнетка Людмила Барбір вперше за всю свою знімальну кар'єру стала білявкою. До речі, новий образ екранної "дружини" припав до душі Андрієві Доманському. "Коли Людмилі наділи блондинисту перуку Снігуроньки, якось усе стало на свої місця. Дружина! Я уявив, що я персонаж на прізвище Скалкін, вжився в образ такого вічно бігаючого у пошуках зайвої копійки актора з Театру юного глядача, який різну казкову нечисть грає під Новий рік. Ну і, по суті, це десь нагадує моє закадрове реальне життя", - каже Андрій.

А от стосунки екранного подружжя Горбунов-Леончук пройшли випробування на міцність. Адже за сценарієм в одній зі сцен Тимофія (Юрій Горбунов) намагається звабити дівчина-стюард поїзда. Однак Тимофій лишився вірний дружині Варі (Марина Леончук). "У житті в мене бували подібні ситуації, коли стюардеси в літаку намагалися якось загравати. Звичайно ж, почуттів до себе вони в мене не викликали. Я однолюб. А от що до мого героя, то мені здається, що це не дівчина намагалася його звабити, а він сам так на неї реагував, - прокоментував Юрій Горбунов. - Але найкраще за всіх у цьому епізоді зіграла Марина. Вона справді реагувала, як справжня дружина: ревнувала, супилася, злилася. Власне, я і за сюжетом фільму лишився вірним своїй "дружині Марині".

Спеціально для зйомок у павільйоні було збудовано ціле місто з будинками, центральною площею, магазинами і кафе.

- Ми хотіли побудувати затишне, новорічне містечко в стилі старої Праги. Всього на створення міста у нас пішов 21 день, було задіяно 40-50 осіб: декораторів, бутафорів і будівельників, - розповідає головний художник-постановник проекту Вадим Шинкарьов. - Зрештою ми побудували близько 20 будинків, кафе, центральну площу, магазин, а також вагон "Хюндай" і ліс у сусідньому павільйоні. Можу сказати точно, що декорацій такого масштабу я у нас раніше не бачив!

"1+1 удома"

Формат: телевізійний музичний фільм

Автори ідеї: Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Сергій Шефір, Борис Шефір

Автори сценарію: Михайло Савин, Дмитро Козлов, Олександр Брагін Дмитро Григоренко, Юрій Костюк

Режисер: Дмитро Малков

У ролях: ведучі каналу "1+1", актори "Кварталу 95", Потап і Настя, Ані Лорак, Тіна Кароль, Олег Скрипка, Руслана і ін.