У "Підпільній імперії" Андрій Алферов розмовлятиме з Надією Мейхер без цензури

У "Підпільній імперії" Андрій Алферов розмовлятиме з Надією  Мейхер без цензури

Кожної п'ятниці кінокритик Андрій Алферов дивіться кіно разом з тими, на кого дивимось ми.

Поділитися:

Щоп'ятниці кінокритик Андрій Алферов дивиться кіно разом з тими, на кого дивимось ми. "Підпільна імперія" - це не тільки кінопоказ з зірковим гостем, це творчий експеримент, у якому відомі люди без цензури кажуть те, що відчувають. Сьогодні, 12 грудня, сатиричну чорну кримінальну комедію "Дом Гемінгвей" про злодія з прізвищем американського класика та обличчям англійського актора Джуда Лоу разом із глядачами буде дивитися співачка та ведуча Надія Мейхер.

Геніальний злодій Дом виходить з в'язниці й усвідомлює: замість того, щоб отримати винагороду за своє мовчання і стати багатієм, він виявляється невдахою. Дванадцять років, протягом яких твоя дружина встигла померти від раку, а маленька донечка сама стала мамою, - це дуже довго. У ролі норовливої донечки – "матір драконів" Емілія Кларк. Що глядачу чекати від невідомого широкому загалу режисера британського серіалу "Дівчата" Річарда Шепарда? Чорного англійського гумору. Дуже чорного і по-британськи екстравагантного. Шепард наслідує Гая Річі, який наслідував Квентіна Тарантіно. Ідеальний час для перегляду цього фільму – п'ятниця після важкого тижня, коли немає сил соромитися у висловах.

Під зайвою вагою, яку Джуду Лоу довелося набрати спеціально для цієї ролі, легше розгледіти його театральну акторську виправку, а не тільки обличчя "красунчика Альфі". Яке враження його гра справила на Надію Мейхер? Дізнаємося вже сьогодні опівночі, одразу після "Світського життя" з Катериною Осадчою.


ДОВІДКА
"Дом Гемінгвей" - кримінальна драматична комедія режисера і сценариста Річарда Шепарда за власним сценарієм. У головних ролях Джуд Лоу, Річард Грант, Деміан Бішир та Емілія Кларк.

Текст: Дарія Меланьїна