У проекті "Краса по-українськи" перемогла одеситка Настя Пех

У проекті "Краса по-українськи" перемогла одеситка Настя Пех

Нарешті розкрилася головна інтрига телевізійного шоу "Краса по-українськи" – почесне звання тріумфатора та 100 000 гривень повезе до Біляївки Анастасія Пех.

Поділитися:

Нарешті розкрилася головна інтрига телевізійного шоу "Краса по-українськи" – почесне звання тріумфатора та 100 000 гривень повезе до Біляївки Анастасія Пех. Саме її назвали переможницею проекту члени журі, а односельчанка Насті - Світлана Величко була нагороджена титулом "Першої Віце-міс" та квитками на відпочинок у теплій країні. Крім того, всі без виключення учасниці отримали заохочувальні призи і закінчили участь у шоу з посмішками на обличчях.

Звичайно, раділа й Руслана Писанка, адже обидві її підопічні були високо оцінені всіма присутніми на Гранд-фіналі. "Такі результати – це виключно заслуга дівчат, - запевнила Руслана. – У мене, навіть, були сльози щастя за них. На мою думку, всі учасниці гідно витримали столичні випробування, і я сподіваюся, що цей проект змінив їхнє життя на краще. Звісно, я не шкодую, що забрала з Біляївки двох дівчат до Києва, адже вони обидві довели необхідність свого перебування на цьому шоу. Для мене Настя та Світлана завжди були й будуть найкращими, і приємно, що судді та запрошені на Гранд-фінал глядачі погодилися в цьому зі мною".

Самі ж уродженки Одещини приймали компліменти на свою адресу та не могли повірити власній удачі. "Я не можу передати свої емоції словами, - зізналася Анастасія. – Я вдячна всім людям, які зробили цей проект. Вони підтримували нас кожного дня, робили все для того, аби ми менше втомлювалися та не з'їхали з глузду від постійного нервового перенапруження. Звісно, велика заслуга у моїй перемозі Руслани Писанки, яка обрала мене у Біляївці, повірила в мене і своїм позитивом додавала сил для того, аби витримати всі випробування". Окремо Пех тепло відзивалася про свою сім'ю, адже її тато до останнього не вірив, що вона на щось здатна. Саме йому красуня хотіла довести: вона може змінитися і прославитися на всю Україну.

"Найважче на шляху до перемоги мені далася відверта розмова з дівчатами та Валерієм Харчишиним, - пригадує Настя. – Тоді я попросила у батька пробачення і розповіла на камеру про наші родинні проблеми. Зараз він радіє за мене, я це бачу. Проте сказав, що моя перемога нічого не змінює в методах виховання, і він все рівно буде суворим зі мною". Тепер Пех мріє про спільний відпочинок з рідними і потребує трохи часу, аби навчитися жити з новим званням.

У цей же час Світлана Величко була в захваті від свого титулу. Дівчину переповнювали емоції, якими вона радо поділилася: "Я дуже задоволена результатом, адже, на мою думку, переможницею мала стати Настя або Даша. Вони обидві високо цінують сім'ю і хотіли витратити гроші саме на своїх близьких людей. Що стосується мене, то я, навіть, не мріяла про друге місце, хіба що з кінця. А свою мрію я обов'язково втілю в реальність: якщо вже заявила на всю Україну, що побудую дім, то ми з Володею виконаємо цю обіцянку своїми силами". На проекті Світлана навчилася ставити собі чіткі цілі та впевнено до них прямувати, а більш цінне надбання годі й уявити.

Тепер на кожну з нині колишніх учасниць проекту "Краса по-українськи" чекає оновлене життя, в якому вони зможуть використати здобуті на шоу досвід та знання на практиці.