У реаліті "4 весілля" перемогла церемонія українських заробітчан

У реаліті "4 весілля" перемогла церемонія українських заробітчан

Переможницею нового випуску реаліті-шоу "4 весілля" стала Вероніка з міста Самбір

Поділитися:

Переможницею нового випуску реаліті-шоу "4 весілля" стала Вероніка з міста Самбір. Дівчина виборола для себе та нареченого романтичну подорож до Туреччини.

Наречений Вероніки Ігор живе та працює в Іспанії. Однак зіграти весілля молодята вирішили у своєму рідному містечку. Свято влаштували за українськими традиціями – з викупом нареченої, народними піснями і вінчанням у церкві. Весілля Вероніки та Ігоря отримало найвищі оцінки від інших учасниць.

"Зараз Ігор проживає в Іспанії, там працює на автомобільному заводі. Коли ми зустрілися, провели 16 незабутніх днів разом. І було дуже важко розлучатися і усвідомити, що попереду півроку розлуки", - розповіла історію свого кохання Вероніка.

"Коли я приїхав до Іспанії, зрозумів, що без Вероніки жити не можу, - продовжив Ігор. – І я дуже захотів забрати її до себе".

За перемогу з Веронікою змагалися ще три наречені – Оля з міста Фастів, одеситка Валерія, а також киянка Дарина, котра працює розпорядницею Центрального київського загсу.

Весілля розкутої Олі вразило гостей відвертими конкурсами. Учасниці вирішили, що це було занадто вульгарно і занизили свої оцінки.

Одруження в Одесі відбувалося під відкритим небом – на затишній терасі, декорованій квітами. Виїзна церемонія була дуже романтичною. Хоча учасниці наполягали: було б набагато яскравіше, якби молодята одружувалися на березі моря.

А ось розпорядниця загсу Дарина одружилася прямо на робочому місці. Її весілля було стриманим, а головною гостею на ньому стала крихітна донечка Дарини та її чоловіка.

Нагадаємо, у кожному випуску реаліті "4 весілля" чотири справжні наречені змагаються за головний приз – романтичну подорож. По черзі вони відвідують весілля одна одної і виставляють свої оцінки: за сукню, церемонію, банкетне меню тощо. Такою прискіпливою не буває жодна свекруха!

Дивіться реаліті-шоу "4 весілля" щовівторка на каналі "1+1". Початок – о 22:00.