У шоу "Голос. Діти" перемогла Аня Ткач

У шоу "Голос. Діти" перемогла Аня Ткач

Поділитися:

7-річна Аня Ткач і її тренер Олег Скрипка стали переможцями "Голос. Діти".

За маленьку Аню проголосувала рекордна кількість глядачів – близько 60%.

Аня була найменшою фіналісткою шоу "Голос. Діти". У суперфіналі вона змагалася з двома яскравими та талановитими дівчатами – це Еліна Сосновська, котра, не знаючи тонкощів вокалу, демонструє на сцені неймовірний професіоналізм, а також Соломія Лук'янець, володарка оперного голосу та підкорювачка найскладніших вокальних партій.

У суперфіналі Аня Ткач виступала разом зі своїм тренером Олегом Скрипкою. Цей виступ став справжньою сенсацією. Адже цього разу завжди стриманий Скрипка розплакався на очах у мільйонів глядачів.

Аня і Олег заспівали пісню Даліди "MAMA". Як розказав тренер, цю пісню він шукав все життя. Саме Олег переклав її українською мовою. Тим часом в залі плакали чи не всі глядачі, а особливо мама маленької Ані. На останніх нотах дівчинка не витримала і прямісінько зі сцени побігла в обійми до матусі.

Переможниця "Голос. Діти" отримала контракт з рекординговою компанією Universal Music. Відповідний сертифікат маленькій Ані на сцені вручив Павло Табаков, переможець дорослого "Голосу країни".

Також Аня поїде на навчання до Лос-Анджелеса, де навчатиметься у педагогів світового рівня у легендарній Los Angeles music Academy. Цей приз дівчинці вручила ще одна випускниця "Голосу" Наталія Гордієнко.

І, нарешті, ще одним подарунком для дівчинки став грант у розмірі 50 тисяч гривень, які можна використати на освітні цілі.

ВІДЕО ФІНАЛУ "ГОЛОС. ДІТИ"