У шоу "Голос. Діти" стартувало альтернативне голосування глядачів!

У шоу "Голос. Діти" стартувало альтернативне голосування глядачів!

Після прем'єри вокального проекту "Голос. Діти" в ефірі "1+1" на адресу каналу прийшло безліч листів від глядачів, засмучених тим, що юні артисти, які їм полюбилися не пройшли &q

Поділитися:

Після прем'єри вокального проекту "Голос. Діти" в ефірі "1+1" на адресу каналу прийшло безліч листів від глядачів, засмучених тим, що юні артисти, які їм полюбилися не пройшли "сліпі" прослуховування. Особливо зворушила шанувальників шоу історія 10-річного Роми Сасанчіна. Хлопчик з унікальним голосом живе в селі Садки Тернопільської області, а на заняття вокалом їздить за 40 км від дому. Під час "сліпого" прослуховування Роман бездоганно виконав відому композицію Робертіно Лоретті Mamma, однак жоден із зіркових тренерів не розгорнув своє крісло до хлопчика. При цьому Тіна Кароль, Олег Скрипка та Світлана Лобода дуже жалкували, що втратили шанс взяти в свою команду настільки талановитого вокаліста.

За правилами проекту, повернути конкурсанта, який не пройшов "сліпі" прослуховування, неможливо. Але тепер у Роми Сасанчіна і решти юних артистів, хто не пройде в команди зіркових тренерів, з'явився шанс ще раз проявити себе і виступити на прямому ефірі шоу "Голос. Діти"! Допоможуть учасникам в цьому глядачі "1+1".

На офіційній сторінці "Голос. Діти" стартувало альтернативне голосування за вибувших конкурсантів. Правила прості: кожен понеділок в розділі "Вибір глядачів" буде розміщено відео виступів учасників, до яких не розгорнулося жодне тренерське крісло. У глядачів буде рівно один тиждень, щоб проголосувати за вподобаного ним виконавця.

Щоб всі конкурсанти були в рівних умовах, розділ буде оновлюватися кожен понеділок. Таким чином, відео кожного вокаліста, якого НЕ вибрали зіркові тренери, буде доступне для голосування в розділі "Вибір глядачів" рівно один тиждень.

За підсумками голосування будуть визначені 6 вокалістів (по одному з кожного епізоду "сліпих" прослуховувань). Той з них, хто отримав найбільшу кількість "лайків" виступить у прямому ефірі шоу "Голос. Діти" і отримає спеціальний приз!

* У випадку з голосуванням за конкурсантів першого епізоду, у зв'язку зі стартом акції "Вибір глядачів" у вівторок, голосування триватиме до наступного вівторка (13 листопада) включно. За всіх інших учасників голосування проходитиме з понеділка по неділю включно.

** Під голосуванням мається на увазі опція "оцінка відео" під виступом учасника (для активації опції необхідно включити відео конкурсанта).

Підтримайте улюбленого виконавця!