У шоу "Мамо, я одружуюсь?" почалися гарячі побачення

У шоу "Мамо, я одружуюсь?" почалися гарячі побачення

Цілувати чи ні? Герої проекту "Мамо, я одружуюсь?" побували на перших побаченнях. Хтось з них не поцілував ще жодну з дівчат. А хтось і сам не очікував від себе такої спритності.

Поділитися:

Цілувати чи ні? Герої проекту "Мамо, я одружуюсь?" побували на перших побаченнях. Хтось з них не поцілував ще жодну з дівчат. А хтось і сам не очікував від себе такої спритності.

За умовами проекту "Мамо, я одружуюсь?", Максим, Олександр, Дмитро та Святослав будують стосунки одночасно з кількома дівчатами. Як почуваються наші герої в ролі "ловеласів"?

Дмитро Коваленко – стриманий і серйозний

Дмитрові приємно, що поруч з ним такі чудові дівчата. Однак він впевнений: до усіх них варто ставитися однаково. Він не доводить побачення до особливої близькості.

"Це непроста ситуація. Наприклад, мені може подобатися дівчина, а я їй ні. Звичайно, приємно ходити на побачення… Але симпатія має бути взаємною".

Нагадаємо, у стосунках з жінками Дмитро не любить проявляти ініціативу. А ще зізнався, що кавалер з нього не надто галантний.

Максим Ковальов – проти поспішних поцілунків

Неприємний досвід поцілунку з Юлею навів Максима на думку, що зараз для нього краще тримати дистанцію з дівчатами.

"Юля перша проявила ініціативу. Але в даному випадку це було зайве. Вона повелася нав'язливо.

Ініціатива з  поцілунком має належати мені. Так не вийшло. Юля мене поцілувала і тим самим показала, наскільки для неї не важлива моя думка.

Поспішні обнімання мені також неприємні. Але у мене таке виховання, що я не можу просто так відмовити дівчині. Тим більше це побачення, та ще й перше".

Святослав Ліпінський – "це ж не тест-драйв"

Святослав також поки що утримується від особливої близькості. До усіх дівчат він ставиться підкреслено однаково. І схоже, має серйозний намір поводитися так і надалі.

"Це ж не тест-драйв хто як цілується. Я вважаю, що з такими речами можна і почекати. Або вже точно вибрати одну дівчину".

На думку Святослава, чоловікові не роблять честі поцілунки одразу з кількома дівчатами в один день.

Олександр Красновський – в полоні почуттів

Олександр, напевно, і сам не очікував від себе такої емоційності. На його побаченнях без поцілунків не обходиться.

"Я в такій ситуації вперше. Зустрічатися у режимі реального часу з кількома чарівними дівчатами! І вони про це знають! До того ж ніби конкурентки між собою!" - не йме собі віри Олександр.

"Я роблю те, що відчуваю. Виникають емоції, почуття.  Для мене це не шоу. Я все переживаю по-справжньому".

Нагадаємо, "Мамо, я одружуюсь?" - найреальніше шоу про одруження на 1+1. Коли дорослі чоловіки не можуть самостійно зав'язати з холостяцьким життям, до справи беруться матусі.

Мама та одразу кілька потенційних невісток живуть під одним дахом. І все це заради того, щоб обрати для сина найкращу дружину. Попереду жорстока боротьба, підступні випробування, нервові зриви –  таким є шлях до кохання та омріяного весілля. В реаліті беруть участь одразу чотири родини "мама+син". Дивіться проект "Мамо, я одружуюсь?" щовівторка о 20:15 на каналі 1+1.