У сітці телеканалу «1+1» сталися зміни

Зміни стосуються розважальних та інформаційних проектів телеканалу «1+1» лінійки 22:00.

Поділитися:

Новий випуск найвеселішого романтичного реаліті «4 весілля», яке виходило в ефір по четвергах, покажуть у вівторок, 16 травня, де раніше стояв проект «На ножах-2» з ведучою Ольгою Фреймут і ресторатором Дімою Борисовим.

Фінальний випуск реаліті «На ножах-2»Фінальний випуск «На ножах 2» покажуть у новий час, в якому телеглядачі побачать, як склалася доля ресторанів після участі в проекті, вийде в ефір у неділю, 21 травня, о 10.00.

Час виходу «Одруження наосліп», в якому ведучі та психологи Єгор Тополов і Олена Любченко дають цінні поради про те, як побудувати щасливі стосунки, не змінилося. Новий випуск проекту телеглядачі побачать в середу, 17 травня о 22.00.

Суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» з ведучими Наталією Мосейчук та Сергієм Івановим, в рамках якого запрошені в студію політики, керівники відомств та експерти в прямому ефірі обговорюють найбільш актуальні теми тижня і відповідають на незручні запитання ведучих і телеглядачів, тепер виходитиме по четвергах о 22:00.

Також 20 і 27 травня, о 21.15 телеглядачі побачать нові випуски «Вечірнього кварталу». Зйомки проходили під час одинадцятого фестивалю «Весело» в Туреччині. У нових випусках буде багато жартів на найрізноманітніші теми, а особливо - номерів, присвячених літу та сезону відпусток.

Нагадаємо, у неділю, 21 травня, о 21.00 на «1+1» відбудеться прем'єра мелодрами «Не можу забути тебе» виробництва «Sister's Production», одну з ролей в якій виконав ведучий програми «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов.

Новини по темі