У свій ювілей Тіна Кароль буде дивитися "Голос. Діти"

У свій ювілей Тіна Кароль буде дивитися "Голос. Діти"

25 січня тренеру проекту "Голос. Діти" Тіні Кароль виповнюється 30 років.  

Поділитися:

25 січня тренеру проекту "Голос. Діти" Тіні Кароль виповнюється 30 років.

Як вона відзначатиме свій ювілей, співачка розповіла в інтерв'ю виданню "Комсомольська правда в Україні". 

- До останнього моменту нічого не планую, але всім навколо натякаю, що я чекаю сюрпризів! Хай про мій день народження турбуються інші - так повинна думати кожна дівчина. Я буду принцесою на своєму святі. Геть брудний посуд і стояння біля плити, щоб нагодувати прожерливих та невдячних гостей (Сміється). А в ресторані гуляти дорого.

- Правда, що в дитинстві ви були дуже закритою дівчинкою?

- Швидше - домашньою. Не бачила сенсу гуляти навколо будинку, сидіти на лавці та плювати насіння. Дуже багато часу проводила вдома - співала перед магнітофоном з дезодорантом або якоюсь палицею замість мікрофону - класика! (Усміхається).

 - Велика сцена одразу відповіла вам взаємністю. І це велика рідкість...

- З боку здається, ніби все давалося легко, але це враження оманливе. У 14 років я виступала на "Чорноморських іграх", дуже сподівалася на перше місце. Добре заспівала в перший конкурсний день і так "злетіла" від передчуття майбутньої нагороди, що потім отримала низькі бали і тільки третю премію. Це було дуже сильне розчарування - я не звикла програвати і ридала за лаштунками... Певно, у той момент і закінчилася моя "зіркова хвороба" (усміхається). Мама строго сказала мені: "Нема чого плакати, визначайся: або ти серйозно займаєшся музикою, або все кидаєш". Уже наступного року я вирушила вступати до Київського музичного училища, засвоївши урок: програші потрібні, щоб стимулювати нас і утверджувати свою віру в себе! Інколи крок назад - це два кроки вперед!

Що Тіна Кароль думає про свій вік, майбутнє, а також розповідь про першу закоханість і сина, читайте у новому номері "КП". Вже у продажу!

Читайте також: Що покажуть у першому випуску "Голос. Діти".