У Запоріжжі "Інспектора Фреймут" вразили жіночі історії

У Запоріжжі "Інспектора Фреймут" вразили жіночі історії

Під час гастрономічних інспекцій особливу увагу Ольга приділяє спілкуванню з персоналом.

Поділитися:

Цієї середи "Інспектор Фреймут" завітає до Запоріжжя. У фокусі уваги Ольги – найпопулярніші заклади міста різних цінових категорій: дорогий ресторан, їдальня, кондитерська та розливна.

Під час гастрономічних інспекцій особливу увагу Ольга приділяє спілкуванню з персоналом. Часто в закладах, які не витримали перевірки, Ольга зустрічає відданих, чесних та професійних  працівників, що залишалися без належної уваги, і саме тому в проекті "Інспектор Фреймут" започатковано першу народну премію у сфері обслуговування – "Народну Премію Інспектора Фреймут".

У Запоріжжі Ольгу чекають цікаві зустрічі із жінками непростої долі. Так, у розливній Ольга познайомиться з надзвичайно інтелігентною жінкою, основними клієнтами якої є пияки:

"Ця жіночка працює і барменом, і офіціантом, і кухарем, і прибиральницею! Вона довго працювала адміністратором у дорогих ресторанах, знає англійську мову, дуже ерудована та цікава співрозмовниця. Сумно, що саме через вік (а їй усього 45 років) єдине місце в Запоріжжі, де вона змогла влаштуватися на роботу, – це оця розливна. Сподіваюсь на активність наших глядачів у голосуванні в рамках нашої Народної премії інспектора Фреймут", – розповідає вражена знайомством Ольга.

У їдальні "Тетянин день" популярна телеведуча стане на захист літньої жінки-кухаря з вадами слуху, якої її колеги соромляться і яку навіть не пускають до зали.

Зйомку тендітного інспектора у популярній кондитерській "O'Cacao!" керівництво закладу спробує перервати  цілим натовпом чоловіків! А в пафосному ресторані "Fishcafe" на Ольгу чекатиме замурзаний кавалер з квітами та устрицями... Чим завершиться ця романтична зустріч і де Ольга знайде цілий басейн із тарганами, дивіться сьогодні о 22:30 на "1+1".

Закордонне відрядження Ольги цікаве візитом до однозіркового мішленівського ресторану-бістро "Quadri" у Венеції (Італія). Чи витримає заклад з легендарного Червоного гіду інспекцію Фреймут, ми побачимо вже 26 листопада о 22:30.