Учасниці шоу "Давай, до побачення ;)" не люблять самовпевнених чоловіків

Учасниці шоу "Давай, до побачення ;)" не люблять самовпевнених чоловіків

Шість самих яскравих учасниць нового шоу "1 +1" "Давай, до побачення ;)" оригінально підійшли до питання пошуку ідеального чоловіка.

Поділитися:

Шість самих яскравих учасниць нового шоу "1 +1" "Давай, до побачення ;)" оригінально підійшли до питання пошуку ідеального чоловіка. Дівчата піднялися на 100-метрову висоту, щоб з висоти пташиного польоту оцінити чоловічу половину населення столиці. Знайомтеся: Вікторія, Юльчик, Віка, Олечка, Вікуся і Яна.

Вони такі різні, і вимоги до чоловіків у них різні. Але їх об'єднує одне: дівчата готові рознести в пух і прах будь-якого молодого чоловіка, який не вписується в їхні уявлення про цікаву людину.

Вікторія: Мені дуже подобаються чоловіки в костюмах, інтелігентні, акуратні. Обов'язково в шкарпетках! Не розумію, як чоловік може надягати туфлі на босу ногу ... Коли в шоу хлопці виходять до нас, відразу дивлюся, як вони себе ведуть. Треба, щоб він приділив увагу всім потроху, а не одній. Коли бачу, що чоловік добре вихований і у нього правильні погляди на життя, тоді мені цікаво дізнатися про нього більше. А всім оригіналам, неформалам, надто зарозумілим і кривлякам, які показують язика або, не дай бог, вихляють задом, відразу кажу "Давай, до побачення!"

Юльчик: Я шукаю ідеального чоловіка. Так-так! Такого, який зможе перевершити мене за всіма моральни і духовним показниками. До сьогоднішнього дня в моєму житті ще не було жодного хлопця, яким би я реально захопилася, і який з першої ж хвилини привів би мене в захват. Якщо побачу такого на проекті "Давай, до побачення ;)", він буде моїм. Вже повірте, я докладу для цього всіх зусиль.

Віка: Я в першу чергу звертаю увагу на зовнішній вигляд чоловіка - чи охайно він одягнений, чи є у нього почуття смаку. Чисте волосся, нігті і взуття - це навіть не обговорюється. І мова! Я люблю, коду люди розмовляють чистою мовою. Не важливо - українською чи російською - головне, щоб людина не перекручувавла слова, не кривлялась, не ковтала букв. А ось жадібним, нерозумним чоловікам без почуття гумору однозначно скажу "Давай, до побачення;".
 
Олечка: Шукаю в першу чергу надійного чоловіка, поряд з яким буду сама собою - тендітною і ніжною дівчинкою. А всім хамам, хлопцям в облягаючих джинсах і занадто самовпевненим типам, які своїм зовнішнім виглядом демонструють "я найкращий" відразу скажу "Давай, до побачення!" Я повинна бути краща, а чоловік повинен бути моїм доповненням!

Вікуся: Я шукаю друга за інтересами, з яким можна буде легко і весело проводити вільний час. "Давай, до побачення;" точно скажу мужику з великим пузом!

Яна: Мені не подобаються хлопці, які схожі на дівчат за манерою одягатися і розмовляти. Не люблю педантичних і схиблених на зайвій чистоті. Шукаю чоловіка з великим серцем, великим гаманцем і позитивним поглядом на світ. Ау! ..

Ось такі вони, учасниці шоу "Давай, до побачення;". Цікаво, чи зустрінуть дівчата свій типаж чоловіка? І на що вони готові, щоб його дістати і виділитися серед 29 конкуренток?

- Дуже цікаво спостерігати за нашими учасницями в процесі, - коментує ведучий шоу "Давай, до побачення;" Андрій Доманський. - Якщо в перших програмах вони щосили набивають собі ціну, відшивають гідних чоловіків і впевнені - "ось-ось підпливе на червоних вітрилах або прискаче на білому коні мій королевич, треба тільки трохи почекати", - то через 6-7 програм дівчата помітно знижують планку і починають боротися за тих, на кого раніше й не подивилися б.

Що ж, побачимо - по четвергах в 20.15 на "1 +1".