Учасниця "Голосу країни" Ольга Жмуріна: "Я ледве не заплакала, коли побачила себе в телевізорі"

Учасниця "Голосу країни" Ольга Жмуріна: "Я ледве не заплакала, коли побачила себе в телевізорі"

Підопічна Тамари Гвердцителі сіла на жорстку дієту, аби подобатися соб на екрані

Поділитися:

У суботу та неділю в ефірі "Голосу країни. Перезавантаження" відбулося одразу два раунди "Нокаутів". Під час цього драматичного етапу учасники вражали не тільки удосконаленим вокалом, а й зовнішніми змінами. Однією з виконавець, кому своїм виглядом вдалося здивувати глядачів, стала Ольга Жмуріна. Дівчина завжди була гарненькою, але тепер виглядає наче справжня модель. Тільки-но дівчина вийшла на сцену, прихильники помітили – руда красуня суттєво схудла.

Під час відеозустрічі на нашому сайті Жмуріна зізналася: боротися із зайвими кілограмами розпочала одразу після того, як побачила себе в телевізорі.

"Я була катастрофічно розчарованою. Знала, що телевізор додає кілька кілограмів, але не думала, що це 20, 30 чи 100 кілограмів! (сміється) Я жахливо виглядала, тому дуже засмутилася. Ледве не заплакала, коли себе побачила. Тому так, зараз я на жорсткій дієті", - згадала Жмуріна й додала, що худнутиме, доки не виглядатиме так, як Ані Лорак.

Тож Оля продовжує тренувати власну силу волі й сподівається, що уже за тиждень ще більше вразить глядачів.

Чи вдасться дівчині шокувати результатом наполегливої роботи над собою, дізнаємося уже 18 травня у "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1". Не пропусти перший "живий ефір"!