Учасниця "Кохання без кордонів" знає, як розкрутити чоловіка на подарунок

Учасниця "Кохання без кордонів" знає, як розкрутити чоловіка на подарунок

Учасниця реаліті "Кохання без кордонів" знає, як добиватися від чоловіків того, що їй треба.

Поділитися:

Учасниця романтичного реаліті "Кохання без кордонів" Вероніка Кащі знає, як добиватися від чоловіків того, що їй треба. Цього її навчили у школі гейш. Цінними знаннями Вероніка ділиться в новому пості у своєму блозі.

Передусім дівчина радить викинути з голови дурниці типу "Я плачу за свій обід, аби він знав, що я не маю потребти в ньому".

"Дівчата, будьте дуже обережні, чим більше ви на себе звалюєте, тим складніше буде потім видиратися, - впевнена Вероніка. - Кожен чоловік хоче відчувати себе необхідним. Найлегший спосіб допомогти йому відчути це - дозволити забезпечувати і підтримувати вас".

Розуміння цього до учасниці реаліті "Кохання без кордонів" прийшло не одразу. Та як тільки вона збагнула істину, життя миттєво полегшилося.

"Чоловіки не роблять того, що входить в їхні прямі обов'язки, тому що ніхто - і особливо ми, жінки, - не вимагає від них цього. Знаєте, в чому помилка багатьох з вас? Ви боїтеся втратити чоловіка, боїтеся самотності", - пише випускниця школи гейш.

Аби домогтися бажаного, Вероніка дає практичні поради. Наприклад, починаючи бесіду, ніколи не сідайте напроти чоловіка - тільки поруч, бо це створює атмосферу спокою.

Детально про поради - у блозі Вероніки Кащі.

Нагадаємо, у реаліті "Кохання без кордонів" Вероніка бореться за серце мільйонера з Чикаго Ігоря Голубчика.

Вона - переможниця конкурсів краси "Міс одеситка", "Леді Одеса", "Міс бікіні", пройшла навчання у школі гейш.

"Кохання без кордонів" онлайн дивіться на сайті 1+1 у розділі "Відео".