Учасник Голосу. Діти-2 прийшов на дорослий Голос країни (ФОТО)

Учасник Голосу. Діти-2 прийшов на дорослий Голос країни (ФОТО)

Марк Коваленко прийшов на сліпі прослуховування в шоу Голос країни 6

Поділитися:

Шоу Голос країни завжди сповнене позитиву і світлих емоцій.

На "сліпих прослуховуваннях" на шостий сезон тренери проекту і ведучі раділи новим потужним вокалістам і тішилися, коли зустрічали на майданчику тих, кого уже чули.

Так, у стрес-румі співочого проекту Катерину Осадчу помітили з екс-підопічним Тіни Кароль за шоу Голос. Діти-2 - неймовірно щирим Марком Коваленком.

Свого часу на дитячому вокальному шоу 1+1 цей хлопчик із Миколаєва зворушливо виконав композицію "Крылатые качели" і закохав у себе всю країну. Разом із глядачами за талановитого учасника вболівали його батьки і 12 братів та сестер. 

Що вихованець Тіни Кароль Марк Коваленко робив на "сліпих прослуховуваннях" на дорослий "Голос країни-6", дізнаємося уже зовсім скоро на телеканалі 1+1.

Голос країни – головний вокальний проект на українському телебаченні. За правилами шоу, тренери  вибирають конкурсантів наосліп, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів – "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".

Читайте також: Катя Осадча приголомшила сукнею на зйомках шоу Голос країни 6.

Новини по темі