Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков розповів про настанови свого тренера Сергія Лазарєва

Учасник "Голосу країни" В'ячеслав Рибіков розповів про настанови свого тренера Сергія Лазарєва

Виконавець зізнався, що в нього виникли труднощі під час підготовки до "Нокаутів"

Поділитися:

Цієї суботи на "Голосі країни. Перезавантаження" стартує новий етап – "Нокаути". Учасники не приховують, що підготовка до нього потребує неабияких зусиль. До прикладу, підопічному Сергія Лазарєва В'ячеславові Рибікову і досі не вдалося обрати репертуар для виступу. Під час відеозустрічі на нашому сайті хлопець розповів, чому все ще не визначився.

"У нас є труднощі, адже спочатку я хотів виконати одну пісню, але потім послухав пораду Сергія Лазарєва і передумав. Тож на цей момент я не готовий до наступного етапу й не знаю, яку пісню виконуватиму", - здивував глядачів Рибіков.

Попри це, учасник не впадає у відчай і щиро тішиться тому, що разом із іншими підопічними Лазарєва має змогу набиратися досвіду у наставника.

"Із деякими учасниками Сергій працює довго й нудно (сміється), а з кимось навпаки – дуже швидко. Він нам радить бути впевненими у собі, адже без цього втратимо аудиторію. Показує, як правильно звучати, дає поради щодо зовнішнього вигляду на екрані", - розповів Рибіков і зізнався, що йому тренер зробив зауваження з приводу зайвої ваги.

"Він порадив мені схуднути, але я й сам знав, що варто підкачатися", - жартома розкритикував себе Рибіков.

Чи встигне В'ячеслав вчасно дібрати репертуар та чи вдасться йому не розчарувати наставника під час "Нокаутів", дізнаємося зовсім скоро у "Голосі країни. Перезавантаження" на "1+1".

У зв'язку з політичними подіями в Україні, канал "1+1" змушений внести зміни до сітки мовлення.

Прямі ефіри "Голосу країни" переносяться:

1)      з 11.05 на 18.05
2)      з 18.05 на 01.06
3)      з  01.06 на 08.06

Квитки, придбані раніше, лишаються дійсними на нові дати.

Якщо нові дати вас не влаштовують, ви можете обміняти квитки на гроші.