Учасник "Голосу країни" Влад Воловіков розповів про стосунки з Лорак та зізнався, від чого тане його серце

Учасник "Голосу країни" Влад Воловіков розповів про стосунки з Лорак та зізнався, від чого тане його серце

Уже цієї неділі в ефірі співочого шоу хлопець обіцяє вразити новою піснею

Поділитися:

Боротьба на шоу "Голос країни. Перезавантаження" набирає обертів. Уже цієї неділі учасники проекту змагатимуться між собою у "живому ефірі". До фіналу лишився лише крок, тому напруження зростає. Воловіков, якого багато хто зі співаків вважає своїм конкурентом, завітав до редакції сайту "1+1". Під час відеозустрічі  хлопець розповів, за що на цьому етапі проекту переймається найбільше.

"Підготовка відбувається достатньо напружено. Я працюю не тільки над номером, а й над собою, намагаюся все довести до блиску. Виникають деякі труднощі, як і в інших учасників… Найчастіше проблеми створюють дрібниці, через які виступ може піти в неправильне русло.   Зазвичай, коли припиняєш хвилюватися, усе налагоджується".

Опанувати себе перед "живим ефіром" радить Владові і його тренер Ані Лорак. Співачка вірить, що хлопець не тільки продемонструє усі барви свого потужного та унікального вокалу, а й покаже глядачам себе справжнього.

 "Вона радить бути собою, відкриватися, робити своє шоу яскравішим, малювати картину" співом, - згадує настанови тренера Воловіков.

"Вона чудова, добра та сонячна людина.  Без жодного пафосу. Я дуже радий, що ми працюємо разом.  Це професіонал з великої літери. А я дуже ціную це в людях та артистах. Після знайомства з Ані Лорак я інакше та глибше подивився на  її творчість. Можливо, колись на сцені я заспіваю її пісню", - зізнається учасник.

Влад заспівав на сцені вже декілька своїх улюблених пісень, а наступну виконає цієї неділі. Що саме це буде та у якому образі він вийде на сцену, співак не зізнається. Але сподівається ще не раз здивувати своїх прихильників, довіру яких дуже цінує.

 "Увага   – це дуже незвичайно, але до хорошого швидко звикаєш.  Мені багато пишуть в соцмережах, і основна маса повідомлень  - це такі слова, що моє серце просто тане. Дякую всім. Я вас дуже люблю. По можливості намагаюся відповідати всім", - дякує артист.

Чим нас планує вразити Влад, дізнаємося уже в неділю о 21.00 у "живому ефірі" "Голосу країни. Перезавантаження".  Не забувайте, що на даному етапі проекту доля учасників залежить від вас.