Учасники "Голос.Діти" повернулися, щоб перемогти в "Маленьких гігантах" (ВІДЕО)

Учасники "Голос.Діти" повернулися, щоб перемогти в "Маленьких гігантах" (ВІДЕО)

Вчора глядачі телеканалу "1+1" побачили другий епізод національного дитячого талант-шоу.

Поділитися:

Вчора глядачі телеканалу "1+1" побачили другий епізод національного дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти", в якому свої команди сформували Володимир Дантес, Надя Дорофєєва та Ірма Вітовська, в чому їм допомагали судді Наталя Могилевська, Юрій Горбунов та Олена Шоптенко.

Після успішного старту проект продовжує демонструвати стабільно високі показники - рейтинг другого епізоду за аудиторією 18-54 (Україна) склав 5,7%, частка - 17,1%. Таким чином, загальна аудиторія програми перевищила 7 млн. глядачів (4+).

Цей ефір запам'ятався глядачам яскравим поверненням одразу двох учасників проекту "Голос.Діти". За місце вокаліста в команді Наді Дорофєєвої боролися 12-річний Андрій Бойко і 10-річна Галя Дубок.


Андрій був учасником першого сезону "Голос.Діти" і навіть дійшов до фіналу, а ось Галя пробувала свої сили у другому сезоні, де на сліпих прослуховуваннях зворушливо співала пісню Тіни Кароль "Жизнь продолжается". Але, незважаючи на те, що виступ Галі зворушило Тіну до сліз, ніхто з тренерів до дівчинки не повернувся.

 

Тоді вся країна співчувала маленькій учасниці. Після поразки в "Голос.Діти" Галя не здалася, і вирішила спробувати свої сили в "Маленьких гігантах". Завзятість і працьовитість маленької співачки були винагороджені - судді дали їй можливість зайняти єдине місце вокаліста в команді Наді Дорофєєвої.

"Це дуже складний вибір. Підтримуючи всіх людей, що не здаються, я хочу, щоб далі в проект пройшла Галя", - сказала суддя Наталія Могилевська.

"Мені здається, що Галя - прототип мене в дитинстві, така ж активна і наполеглива", - зазначила зірковий наставник дівчинки Надя Дорофєєва.

Нагадаємо, у другому ефірі були сформовані команди Ірми Вітовської, Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої. У кожній команді опинилося 4 учасника: вокаліст, пара танцюристів і талант оригінального жанру. У наступному епізоді почнуться баттли між командами за право продовжити участь у проекті, і одній з команд доведеться покинути шоу.

Дивіться дитяче талант-шоу "Маленькі гіганти" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1".