Учасники "Голосу країни" підтримують військових концертами на Сході

Учасники "Голосу країни" підтримують військових концертами на Сході

Чи вдається піснею підбадьорити наших військових та як солдати сприймають концерти на фронті, розповіла Тоня Матвієнко.

Поділитися:

Учасники першого і другого сезонів "Голосу країни" Тоня Матвієнко, Арсен Мірзоян і Павло Табаков разом із іншими артистами їздять Сходом України із туром "Підтримай своїх".

Чи вдається піснею підбадьорити наших військових та як солдати сприймають такі концерти, tsn.ua розповіла Тоня Матвієнко.

"Я не відчуваю, що тур небезпечний, скоріше для мене емоційно важкий. До концерту ми зустрічали їхні сумні порожні очі. Але музика, щирість і добре слово творять чудеса. Я сама переконалася і бачила це протягом 6 днів", - розповіла Тоня.

Окрім того, співачка зізналася, що далеко не всі солдати налаштовані насолоджуватися творчістю голосистих гостей. Проте після концерту дякують артистам, за те, що бодай на якийсь час дозволили не думати про найстрашніше.

Також Матвієнко розповіла, що терористи жодного разу не перешкоджали виступам. Не за планом щось траплялося тільки через емоції.

"Коли я співала "Чарівну скрипку", запросила солдата на танець. Так розхвилювалася, що перед наступною веселою піснею ледве стримала себе, бо був крик душі, сльози заливали очі, у горлі підкотив ком. Але я взяла себе у руки і закінчила наступну пісню усмішкою", - розповіла Антоніна, яка цими вихідними разом із Мірзояном і Табаковим ішли пішки 12 км, щоб дати концерт у Миколаєві.