Учасники шоу "Мій малюк зможе" виграли 100 тисяч і подарували доньці кошеня

Учасники шоу "Мій малюк зможе" виграли 100 тисяч і подарували доньці кошеня

Минулої неділі на шоу "Мій малюк зможе" сім'я Музирів виграла суперприз проекту 

Поділитися:

Минулої неділі на шоу "Мій малюк зможе" сім'я Музирів виграла суперприз проекту – 100 тисяч гривень. Головний виграш "ховався" у порцеляновому поросяті під номером п'ять. Розбити саме цю свинку батькам порадила донька Валерія. Про інтуїцію маленької учасниці і секрети гармонії в родині нашому сайту розповіла Юлія Музира.

Після зйомок проекту минуло вже кілька місяців. Чи згадує Валерія камери, глядачів, ведучу?...

Звісно! Але найбільше вона запам'ятала, що на шоу було дуже багато іграшок і багато діток. Я, до речі, дивувалася, що донька поводилася розкуто. Вона разом з Ірмою бігала студією на підборах! А в неділю разом з нами дивилася шоу: дуже уважно стежила за собою на екрані, показувала на телевізор пальцем і запитувала, коли ще будуть зйомки.

Що ви хотіли донести доньці, як наважувалися зіграти?

Що ми не просто сім'я, що ми – команда. Після участі в шоу ми стали відкритішими й розважливішими. Почали веселитися втрьох. Ходимо разом у кіно чи деінде. Ми справді почали більше сміятися, тепер радіємо абсолютно всьому.  Але й до проекту у нас були прекрасні стосунки. Ми завжди одне одного підтримуємо і любимо. Це дуже простий рецепт щастя. Якби всі пари його використовували, можливо, було би менше розлучень.

На чому ви акцентуєте в процесі виховання доньки?

Я сувора матуся, а тато у нас добрий. Щось ми доньці дозволяємо, щось – ні. Я вважаю, що важливий баланс, тому ми даємо Валерії усього потроху. Із двох із половиною років вона ходить на плавання. Зараз їй чотири і ми хочемо, щоб вона спробувала кінний спорт. Раптом, сподобається? А взагалі я – за розвиток за роками. Усьому ж має бути свій час. А то зараз батьки віддають двохрічних дітей на англійську і хочуть зробити з них вундеркіндів. Я ж думаю, що до школи треба йти в шість рочків і тоді вже відвідувати різноманітні гурточки. На щастя, завдяки шоу ми матимемо, чим за все це платити.

Ваша донька вгадала цифру, за якою "ховався" суперприз. Ви помічали, що вона володіє чудовою інтуїцією?

Ми намагаємося це розвивати. Раз на місяць граємо в "Супер Лото".  Кожен із нас називає свої цифри. Лєра теж завжди долучається. Поки ми нічого не виграли, але іноді щось трохи сходиться. Словом, ми не зупиняємося.

Що донька має на згадку про участь у шоу "Мій малюк зможе"?

Я тоді пообіцяла їй, що куплю кошенятко. Купила. Лєра назвала кішечку Сонечкою.

Ви виграли 100 тисяч гривень. Люди пораділи за вас чи, може, ви відчули частку заздрощів?

Друзі, родичі, куми щиро за нас радіють, а іншим я до душі не зазираю. Вони дивляться в очі, усміхаються, значить – розділяють нашу радість. Принаймні, хочеться у це вірити.

Переглянути випус можна тут: