«Потрібно зберігати позитивний настрій під час лікування»: учасник Голосу країни Gorim, який бореться з раком, представив потужний танцювальний трек

Учасник Голосу країни Gorim, який бореться з раком, представив життєрадісний трек Роже - відео

Учасник Голосу країни Gorim, який напередодні повідомив про боротьбу з раком, представив життєрадісний трек Роже

Поділитися:

Учасник сьомого та одинадцятого сезонів Голосу країни, співак Віктор Нікіфоров, який виступає під псевдонімом Gorim, представив потужний танцювальний трек під назвою Рожè.

Gorim, який напередодні зізнався, що бореться з раком, зазначив, що вирішив випустити життєрадісну пісню під час лікування, яка допоможе зберігати позитивний настрій.

«Хотілося створити щось позитивне і трохи з гумором. Особливо під час мого лікування! Бо лікарі сказали, що треба тримати позитивний настрій, що я і роблю, можна сказати — по життю!» - каже він.

Gorim розповів, що його нова пісня присвячена всім, хто хоче трохи відпочити від похмурих днів.

«Наш новий трек - це життя з присмаком рожевого шампанського, рожеві мрії і рожеві фантазії митців, які наївно звикли дивитися на навколишній світ через рожеві окуляри. Ця пісня для тих, хто хоче трохи відпочити від похмурих днів, для тих, хто досі зберігає в собі частинку дитини, яка бачить все навколо набагато яскравіше», - коментує нову музичну роботу артист.

Раніше 32-річний артист оголосив, що у нього діагностували лімфому Ходжкіна і зараз він проходить хіміотерапію. Нікіфоров наголосив, що не планує організовувати збори на лікування. Своє рішення розповісти про свій діагноз публічно він пояснив тим, що через лікування приховувати хворобу стає практично неможливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Знаходжуся на хіміотерапії»: учасник Голосу країни повідомив, що хворий на рак

Новини по темі