У живих залишився тільки батько: удар РФ вбив у Львові цілу родину - маму з трьома дочками

Удар РФ убив у Львові цілу родину - маму з трьома дочками, живим залишився тільки батько
Андрій Садовий/Facebook

У Львові внаслідок російського удару загинула майже ціла родина – мати з трьома дочками

Поділитися:

Російські окупанти під час масованої ракетної атаки в середу, 4 вересня, вбили у Львові майже всю сім'ю — матір і трьох дочок. З усієї сім'ї в живих залишився лише батько.

Історією родини Базилевич з болем поділився на своїй сторінці у Facebook мер міста Андрій Садовий.

Він опублікував знімок сім'ї і зазначив, що живим серед зображених на фото залишився лише батько Ярослав. Його дружина Євгенія та дочки Ярина, Дар'я та Емілія загинули під завалами власного будинку.

«У центрі Європи Росія винищує українців цілими сім'ями. Росіяни вбивають наших дітей, наше майбутнє», - написав міський голова.

 

Після сьогоднішньої атаки живим на цьому фото залишився лише чоловік. Дружина Євгенія та троє їхніх доньок — Ярина,...

Опубліковано Андрієм Садовим Середа, 4 вересня 2024 р.

Відомо, що 21-річна Ярина Базилевич працювала в офісі «Львів — молодіжна столиця Європи 2025», а її сестра, 18-річна Дар'я Базилевич - була студенткою Українського католицького університету. У навчальному закладі відреагували на страшну трагедію.

 

«Після сьогоднішньої атаки живим на цьому фото залишився лише чоловік. Дружина Євгенія та троє їхніх доньок — Ярина,...

Опубліковано Український католицький університет UCuniversity Середа, 4 вересня 2024 р.

Нагадаємо, в ніч на 4 вересня Росія в черговий раз здійснила масовану атаку шахедами, крилатими та балістичними ракетами по Україні. Найважчі удари було завдано по Львову. Ворог поцілив у саме серце міста. Пошкоджено історичні будівлі, житлові будинки, навчальні заклади, дві школи не розпочнуть навчання.

Після завершення пошуково-рятувальних робіт стало відомо, що загинуло 7 людей, серед яких двоє дітей, ще 53 особи постраждали.

Раніше в коментарі Сніданку з 1+1 мер Львова Андрій Садовий розкрив подробиці російської атаки і розповів про страшні наслідки після трагедії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Серце крається»: Соломія Вітвіцька, Святослав Вакарчук та інші відомі українці з болем відреагували на ракетний удар по Львову

 

Новини по темі