Ukraine Today запустив інтернет-проект про "кіборгів" української армії

Ukraine Today запустив інтернет-проект про "кіборгів" української армії

Канал Ukraine Today запустив англомовний сайт

Поділитися:

Канал Ukraine Today запустив англомовний сайт присвячений подіям в Донецькому аеропорту - cyborgs.uatoday.tv.

Впродовж 137 днів російські військові та бойовики терористичних організацій ЛНР та ДНР атакують аеропорт з величезними втратами у людях та техніці. Оборону Донецького аеропорту тримають українські військові, добровольчі батальйони, спеціальні підрозділи українських силових структур. Через непереможність українців, які блискавично відвоювали аеропорт наприкінці травня і досі утримують цей об'єкт під щоденними вогневими атаками, терористи назвали їх "кіборгами". 

"Про подвиги "кіборгів" можна щодня дізнаватися з новин нашого каналу. Проте, ми вирішили присвятити цим подіям окремий ресурс. Вони потраплять до підручників військової справи, але ми б хотіли, щоб пересічні люди по всьому світу зрозуміли, наскільки відважними і відданими своїй країні є українські військові", - представила проект генеральний продюсер каналу Ukraine Today Тетяна Пушнова.    

На сайті cyborgs.uatoday.tv зібрано фото, відео та хронологію оборони Донецького аеропорту, ексклюзивні матеріали з життя військових в руїнах, які залишилися від об'єкту після майже піврічних боїв, коментарі експертів про значення аеропорту для утримання переваги українських військових . Також наведено фактичні дані про аеропорт, який був реконструйований до Євро-2012 з метою модернізації інфраструктури приймаючих міст Донецька та Харкова.

Проект про українських "кіборгів" став першим з низки інтернет-проектів, присвячених українській армії, які канал готує до запуску.