Українці можуть долучитися до створення найбільшої тревел-мапи України

Українці можуть долучитися до створення найбільшої тревел-мапи України

Канал 1+1 та Перша приватна броварня пропонують українцям долучитися до створення найбільшої та найдетальнішої тревел-мапи України.

Поділитися:

Канал 1+1 та Перша приватна броварня пропонують українцям долучитися до створення найбільшої та найдетальнішої тревел-мапи України.

У рамкам спільного проекту "Моя країна. Прекрасна і незалежна" відсьогодні запускається інтернет-платформа, де на онлайн-мапі кожен може позначити свої улюблені місця в Україні, розповісти про них та додати власні фото і відео.

Нагадаємо, минулої осені в ефірі каналу 1+1 були показані перші ролики  багатосерійного проекту "Моя країна. Прекрасна і незалежна". Зокрема, глядачі каналу 1+1 вже побачили вражаючі кадри Києва, Буцького каньону, Буковеля, дендропарків Софіївка та Олександрія, Львову та інших місць з висоти пташиного польоту.

"Побачена нами краса привела нас до висновку, що максимально повно показати всю унікальність України ми зможемо тільки розширивши саму концепцію проекту. Це сміливий та масштабний задум, в реалізації якого, ми сподіваємось, будуть задіяні як відомі особистості, так і тисячі простих українців. Кожен бажаючий може стати частиною цього патріотичного проекту. Сподіваємось, з часом на нашій тревел-мапі не залишиться жодного невідомого куточка України", - говорить директор зі стратегічного маркетингу групи компаній 1+1 media Олена Мартинова.

Нагадаємо, "Моя країна. Прекрасна і незалежна" - партнерський проект "Першої приватної броварні" і каналу 1+1, в якому показані урбаністичні та природні пейзажі України, зняті з висоти 500 метрів в різні пори року. Часто це місця, зазвичай недоступні для людських очей. Телеглядачі дізнаються маловідомі факти про Україну, про природні багатства, індустріальну спадщину і про людей, які живуть у країні. Відеосюжети транслюватимуться протягом року і завершаться до 25-ї річниці незалежності України. Також до цієї дати можна буде побачити результати спільної діяльності українців, "Першої приватної броварні" та каналу 1+1 - масштабну тревел-мапу країни.