Українські Ромео і Джульєтта зіграють весілля в реаліті "4 весілля"

Українські Ромео і Джульєтта зіграють весілля в реаліті "4 весілля"

Молодята чекали свого свята 10 років.

Поділитися:

У вівторок 17 березня о 22:00 на каналі "1+1" стартує новий сезон весільного реаліті "4 весілля".

Його першими героями стануть харківські Ромео і Джульєтта, котрі чекали свого весілля довгих 10 років. Ця пара, а також ще три пари молодят змагатимуться за головний приз – романтичну подорож.

"Ромео і Джульєтту" звуть Олена і Олександр. Коли спалахнули їхні почуття, дівчина була неповнолітньою. Щоб залишитися разом, парі довелося багато чого пережити – подолати опір батьків, юнацьке безгрошів'я, а ще їм ледве вдалося узаконити свої стосунки в РАГСі.

Справжнього весілля у Олени та Олександра так і не було. Тому закохані вирішили, що обов'язково зіграють його на 10-річчя знайомства. Найщасливішою гостею на святі стане їхня маленька донька.

Ця зйомка – один з найбільш зворушливих моментів за всю історію реаліті "4 весілля". На святі Олени та Олександра плакали не лише гості, але й наречені-конкурентки, а також знімальна група.

Нагадаємо, за головний приз реаліті "4 весілля" – романтичну подорож – змагаються 4 наречені. Конкуренцію харківської Джульєтті складуть ще три дівчини: Наталя зі Львова, Аліна з Василькова та Оксана з Полтави.

Так наречена з Полтави пообіцяє вразити конкуренток найбагатшим весільним столом. Львів'янка одразу зізнається, що її свято проходитиме у сімейному ресторані чоловіка. А наречена з Василькова зробить ставку на незвичайний весільний кортеж.

Правила проекту "4 весілля" залишаються незмінними. Чотири справжні наречені по черзі приходять на весілля одна до одної. Вони оцінюють весільну церемонію, сукню нареченої, меню банкету тощо. Дівчина, свято якої отримає найвищі оцінки, разом із чоловіком відправиться у романтичну подорож.

"4 весілля" – програма-довгожитель на каналі "1+1". Цей сезон – вже четвертий за рахунком. Його учасниками стануть найбільш незвичайні молодята України. Так у наступних випусках глядачів чекає вегетаріанське весілля, одруження американця, котрий зустрів в Україні свою любов, зворушливе весілля художників-іконописців і навіть церемонія одруження дівчини, котра про весілля знає все, адже є розпорядницею РАГСу.

"4 весілля" – на каналі "1+1" щовівторка о 22:00.